Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 11 feb 2019

Blauwe Will Smith schittert als geest in nieuwe Aladdin trailer

Als er iets is wat de hype rondom de live-action versie van Aladdin hooghoudt, is het wel Will Smith’s versie van de vrolijke geest Genie. Waar het personage in voorgaande getoonde beelden nog ontbrak, is hij eindelijk te zien in de gloednieuwe trailer.

Gloednieuwe Aladdin trailer toont Will Smith als Genie

Dat Disney trots is op de klassiekers die het in de loop der jaren heeft geproduceerd mag wel duidelijk zijn. De producent scoort gewoon nog een keer met oude successen door live-action versies van films uit te brengen. The Jungle Book, Tarzan, The Lion King, Dumbo en Aladdin worden allemaal in een levensecht jasje getild. Iets wat Disney dan ook, eerlijk gezegd, met succes weet te doen. De films zien er fantastisch uit, het nieuwe jasje past als een malle en de cast bestaat vaak uit grote namen. Iets wat ook het geval is met de live-action verfilming van Aladdin.

Tijdens de Awardshow van de Grammys, afgelopen nacht, toonde Disney dan eindelijk een nieuwe trailer van de film. In oktober 2018 toonde de producent een eerste teaser voor de live-action versie van Aladdin, maar daar was de grootste publiekstrekker niet in de te zien. Will Smith kruipt namelijk de huid van de hilarische blauwe geest Genie. Hij neemt het stokje over van Robin Williams, die in het origineel een legendarische performance wist neer te zetten.

Aladdin live-action Disney

In de trailer van gisteravond was Genie dan eindelijk te zien en we moeten heel eerlijk zeggen: het oogt een beetje vreemd. Er is overduidelijk te zien dat we te maken hebben met Will Smith en we weten zelf ook wel dat hij perfect past bij de rol. Maar we voelen hem eerlijk gezegd nog niet helemaal. Al moeten we toegeven dat het totaalplaatje van de film ons enthousiast weet te maken.

Check de trailer hieronder en oordeel zelf.

Aladdin ligt in handen van Guy Ritchie en heeft een aangename cast bestaande uit, onder andere, Mena Massoud als Aladdin en Naomi Scott als Jasmine. De film is vanaf 24 mei 2019 te zien in de bioscopen.

Reageer op artikel:
Blauwe Will Smith schittert als geest in nieuwe Aladdin trailer
Sluiten