Jelle van Es
Jelle van Es Games 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch

We zijn momenteel druk bezig met onze WANT Gaming Awards, waarbij we regelmatig terugblikken op alle toffe games die dit jaar zijn uitgekomen. Daarbij geven we ook prijzen weg, zoals Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch.

Animal Crossing: New Horizons is de game die al door vele gamers in Nederland wordt gespeeld. Maar misschien heb je de game nodig voor een tweede Switch, zodat je met een huisgenoot of familielid de game kunt gaan spelen.

Win Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch

Zoals je wellicht al kon bedenken, zijn het onze vrienden en vriendinnen van Nintendo die ons van Animal Crossing: New Horizons voorzien. De game kwam in maart van dit jaar uit, net op het moment dat we ons in de eerste lockdown bevonden. Wat dat betreft was het een top timing, want je kon er uren mee los gaan. In de game reis je af naar je eigen eiland, die je naar eigen smaak mag gaan inrichten. Daarbij kun je dagelijks van alles en nog wat gaan doen en voorwerpen maken.

Lekker vissen (Afbeelding: Nintendo)

In Animal Crossing: New Horizons kun je daarnaast ook afreizen naar eilanden van vrienden om daar een bezoekje te brengen en te kijken wat zij er van maken. Verder is het zo dat Nintendo regelmatig de game voorziet van updates en evenementen op basis van wat er in het echte leven speelt. Kortom, een game om lang mee los te gaan.

Win hem bij ons

En nu kun je Animal Crossing: New Horizons dus bij ons winnen. Om daar kans op te maken vragen we je om naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze game. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat de game opgestuurd kan worden. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch
Sluiten