Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 12 dec 2020

Win de toffe Baby Yoda Animatronic uit The Mandalorian

Als je een liefhebber bent van Star Wars, dan is de kans groot dat je momenteel op Disney+ helemaal verslingerd bent aan The Mandalorian. Die serie gooit hoge ogen, mede door de rol van Baby Yoda.

Baby Yoda kennen we overigens ook als The Child en heeft inmiddels ook nog een andere naam, maar die zouden we vanuit spoiler-overwegingen even achter ons laten. Hoe dan ook, het is een boeiend en schattig personage, die inmiddels zijn eigen pop heeft gekregen. Nou ja, pop is niet helemaal de juiste term, want hij beweegt er op los als een Animatronic.

Win de Baby Yoda Animatronic

Sinds kort is deze Baby Yoda Animatronic te koop bij verschillende webwinkels te koop, waaronder hier. Maar in de gedachte van het feestseizoen krijgen wij vanuit Hasbro de mogelijkheid om maar liefst twee exemplaren weg te geven. Dit toffe cadeau wordt door de uitgever als volgt omschreven (onder de video):

Door de bovenkant van het hoofd van Baby Yoda Animatronic Edition aan te raken, worden meer dan 25 geluids- en bewegingscombinaties geactiveerd, waaronder vrolijke geluiden, gegiechel, gebabbel en meer. Het hoofd van The Child kan op en neer bewegen, de oren gaan heen en weer en de ogen gaan open en dicht. Natuurlijk staat The Child bekend om The Force. Ook deze beweging kan hij maken door drie keer het hoofd aan te raken. Hij heeft natuurlijk ook zijn rust nodig. Hij gaat dan ook slapen wanneer je hem neerlegt.

Baby Yoda
In de verpakking (Afbeelding: Hasbro)

Dit wil je

Wil jij kans maken op deze heerlijke prijs, omdat je groot fan bent van The Mandalorian en Baby Yoda? Dan vragen we je even naar onze Instagram-pagina te gaan. Volg ons daar even, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Stuur vervolgens een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze toffe prijs. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de spullen kunnen opsturen.

CUUUUUUUTE! (Afbeelding: Hasbro)
Reageer op artikel:
Win de toffe Baby Yoda Animatronic uit The Mandalorian
Sluiten