Win bioscoopkaarten en meer voor de film Bad Boys For Life

In 1995 maakte de wereld kennis met Bad Boys, het speelfilmdebuut van Michael ‘Er kan nog wel een explosie bij’ Bay. In 2003 kreeg die film een vervolg met Bad Boys 2. En nu, zeventien jaar later is het tijd voor Bad Boys For Life.

Bad Boys For Life bouwt voor op de formule die in de eerdere films werd neergelegd. Dat betekent dat we andermaal de acteurs Will Smith en Martin Lawrence aan het werk zien in een film met veel actie. En wij geven nu bioscoopkaarten en meer voor die film weg.

Win bioscoopkaarten en meer voor de film Bad Boys For Life

Bad Boys For Life draait vanaf 23 januari in de bioscoop. Zoals gezegd zien we acteurs Will Smith en Martin Lawrence terug in hun oude rollen Michael “Mike” Lowrey (Smith) en Marcus Burnett (Lawrence). De twee waren vroeger niet los van elkaar te zien, maar dat verandert na de jaren. Mike heeft te maken met een midlife crisis, terwijl Marcus simpelweg wat ouder wordt en niet meer zo vitaal is als voorheen. In de film krijgt Mike de opdracht om een aantal nieuwe agenten op te leiden. Terwijl hij dat met tegenzin doet, loopt hij tegen een kartel aan. Deze wordt geleid door een broer van een voormalige baas die Mike en Marcus in het verleden hebben uitgeschakeld. Voordat ze beiden met pension gaan besloten ze nog één keer helemaal los te gaan.

Bad Boys For Life lijkt een film te gaan worden die een mix biedt tussen actie, nostalgie en komische momenten. Lijkt het jou wat om de film in de bioscoop te bekijken, dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk vier pakketten weggeven. Elk pakket bestaat uit een tweetal bioscoopkaarten, een sporttas en een hoodie.

Hoodie (Bron: Universal Pictures Nederland)
Sporttas (Bron: Universal Pictures Nederland)

Om hier kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je kans wilt maken op deze kaarten. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen. Wil je meer lezen over films? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Bad Boys for Life
Bad Boys for Life filmposter (Bron: Universal Pictures Nederland)
Reageer op artikel:
Win bioscoopkaarten en meer voor de film Bad Boys For Life
Sluiten