Jelle van Es
Jelle van Es Games 9 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win de Collector’s Edtion van Elder Scrolls Online: Greymoor

Wanneer je op zoek bent naar een groots avontuur, dan kun je vandaag de dag heel erg goed terecht bij The Elder Scrolls Online. De game is inmiddels al een tijdje uit en heeft onlangs een flinke upgrade gekregen in de vorm van Greymoor.

Mocht je The Elder Scrolls Online in huis hebben en wel klaar zijn voor een nieuw avontuur, dan hebben we de perfecte prijsvraag. We mogen namelijk de fysieke Collector’s Edition van The Elder Scrolls Online: Greymoor voor de pc weggeven.

Win The Elder Scrolls Online: Greymoor Collector’s Edition

Deze prijsvraag wordt ons aangeboden door Bethesda Nederland. Enerzijds is dat in het kader van de WANT Gaming Awards 2020, waarmee we bezig zijn. Anderzijds is het om te vieren dat het Twitch-kanaal van het bedrijf nu een jaar live is. Vandaag wordt daarvoor een speciale stream met de game gehouden. Meer informatie daarover vind je op het Instagram-kanaal van Bethesda Nederland zelf.

De Collector’s Edition (Afbeelding: Bethesda)

Dan even terug naar deze Collector’s Edition, de heel erg tof is om te winnen. Ook al heb je niks met The Elder Scrolls Online. Uiteraard bevat dit pakket de Greymoor upgrade, waardoor je de nieuwe avonturen kan beleven en krijg je toegang tot verschillende in-game rewards. Maar misschien wel belangrijker is dat je de Vampire Lord Statue krijgt in dit pakket. Ideaal voor je Elder Scrolls-verzameling. Verder is er een set van vier Collector’s Coins, een exclusieve Steelbook, een map van West Skyrim en een maand toegang tot ESO+. In het verhaal zelf ontdek je het Westen van Skyrim, maar dan duizend jaar voor de gebeurtenissen van de bekende game.

Doe mee

Kortom, een mooi pakket om te winnen. Als je kans wilt maken op de Collector’s Edition van The Elder Scrolls Online: Greymoor, dan vragen we je eerst naar ons Instagram-kanaal te gaan en die te liken. Stuur vervolgens een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze Collector’s Edition. Ook vragen we je ons te laten wat je favoriete game van het jaar is in verband met de Want Gaming Awards.En laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win de Collector’s Edtion van Elder Scrolls Online: Greymoor
Sluiten