Win nu de DC Comics Movie Collection met Aquaman en Wonder Woman

Ben je gek op de Dc Comics-films? Dan hebben wij goed nieuws! We mogen driemaal een DVD-box weggeven met vijf verschillende films erin.

We weten dat het een gevoelig onderwerp is: DC Comics of Marvel. Toch hoef je echt niet te kiezen want ze maken allebei prachtige superheldenfilms. Wij zitten nu stiekem in team DC omdat wij van Warner Bros. drie keer een box mogen weggeven aan jou!

DC Superhelden in actie

Wij kennen natuurlijk allemaal Batman en Superman. Twee van de grootste superheldenfranchises in de wereld. Toch zijn er nog veel meer helden die de moeite waard zijn en waar de films van zeer vermakelijk zijn. Vijf van deze superhelden zijn te vinden in de box.

Aquaman, Shazam en Wonder Woman

Een van de grootste verrassingen volgens ons de laatste jaren is Aquaman. Hoewel een superheld in het water wellicht wat suf klinkt, is dat absoluut niet zo. De film zit vol actie en humor en Jason Momoa zet de rol van Arthur/Aquaman echt geweldig neer. Het is een film die je gewoon moet kijken als je een leuke avond wil hebben.

Ook een andere ondergewaardeerde superheld zit in de DC dvd-box: Shazam! Nee, niet de muziekdienst, maar echt de held zelf. Ook deze zit weer vol met de nodige humor. Je zou het gekscherend de DC-tegenhanger kunnen noemen van Deadpool.

Een van de grootste successen van DC de afgelopen jaren is Wonder Woman en ook die zit in de box. Als alles goed gaat kun je in december het nieuwe deel van de grootste vrouwelijke superheld in de wereld zien.

Maar er zijn ook nog twee andere films, want in totaal bestaat de box uit vijf titels. Zo kun je ook nog Birds of Prey met Harley Quinn en de Superman-klassieker Man of Steel zien. Met deze set kom je dus prima de aankomende tijd door.

Zo kun jij winnen!

Wil jij kans maken op deze dvd-box van DC Comics? Dan moet je het volgende doen! Volg ons op Instagram, like het bericht en tag met welke superheld je de films wil kijken. Onder alle inzendingen verloten we drie boxen.

Op zoek naar nog meer toffe boxsets? Ga dan snel naar bol.com, want daar zijn ze nu extra scherp geprijsd.

Reageer op artikel:
Win nu de DC Comics Movie Collection met Aquaman en Wonder Woman
Sluiten