Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 januari 2020

Win de Collector’s Edition van Dragon Ball Z: Kakarot

Sinds afgelopen vrijdag ligt de game Dragon Ball Z: Kakarot in de winkel. Op het moment van schrijven zijn we druk bezig met de game en vermaken we ons er goed mee.

Voordat we echter met de review komen, hebben we eerst nog iets anders leuk. We kunnen in samenwerking met uitgever Bandai Namco namelijk de heuse Collector’s Edition van Dragon Ball Z: Kakarot voor de PlayStation 4 weggeven.

Win de Dragon Ball Z: Kakarot Collector’s Edition

Als we kijken naar de adviesprijs van de Collector’s Edition van de game, dan betaal je daar bij Bol.com 229 euro voor. Dat is een flink bedrag, maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug. De Collector’s Edition bevat uiteraard de game, waar je gelijk ook de Season Pass bij krijgt. Op die manier ben je dus verzekerd van alle content die er na release nog voor gaat verschijnen. Daarnaast komt de game in een toffe steelbook case, wordt hij geleverd met een artbook en krijg je ook nog een world hub map die je aan de muur zou kunnen hangen. Maar het mooiste van allemaal is nog wel het beeldje wat je er bij krijgt. daarin zien we Goku met Gohan op zijn vliegende wolk, terwijl ze een dino passeren. Die past perfect op elke gamekamer. Bekijk hieronder hoe dat er uit ziet.

Dragon Ball Z: Kakarot
De Collector’s Edition van Dragon Ball Z: Kakarot (Bron: Bandai Namco)

Lijkt het je wat om deze mooie prijs van Dragon Ball Z: Kakarot te winnen? Dan hoef je daar niet eens gek veel voor te doen. Het enige dat we vragen is om een mailtje te sturen naar [email protected]. Laat daarbij weten dat je kans wilt maken op deze prijzen, want we hebben nog heel wat andere prijsvragen lopen. Ook is het handig om je adresgegevens achter te laten, zodat we weten waar de prijzen heen moeten.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Win de Collector’s Edition van Dragon Ball Z: Kakarot
Sluiten