Jelle van Es
Jelle van Es Games 18 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win de EPOS | SENNHEISER GSP 601 met de WANT Gaming Awards

We blijven voorlopig lekker doorgaan met het weggeven van mooie spullen rondom onze WANT Gaming Awards. Wellicht dat je deze laatste periode zelf wat toffe games hebt gehaald. Dan is het wel handig om daar een goede headset bij te hebben. Wat dat betreft is deze EPOS | SENNHEISER GSP 601 give away perfect.

De EPOS | SENNHEISER GSP 601 is een product die we zelf ook al tijdje geleden besproken hebben en waar we behoorlijk enthousiast over zijn. Het is een headset die echt geldt als hoogwaardig en daarmee een verrijking is in elke gamesetting.

Win de EPOS | SENNHEISER GSP 601

De EPOS | SENNHEISER GSP 601 is een headset van EPOS, een bedrijf dat zichzelf als doel heeft gesteld om hoogwaardige audioproducten op de markt te brengen. Daar zijn ze met dit model zeker in geslaagd. Het is een headset die werkt met een stevige 3.5mm jack kabel, waardoor je hem voor elk platform kan gebruiken. Of je nou speelt op de pc, PlayStation of Xbox. Hij werkt overal op. Daarnaast komt hij met een goede microfoon die je makkelijk in en uitklapt en op een goede manier met de andere spelers kunt praten.

EPOS Sennheiser GSP 601 Gaming Headset
Op elk platform te gebruiken (Afbeelding: EPOS)

En als je de EPOS | SENNHEISER GSP 601 op je hoofd zet, dan is het geluid dat er uitkomt ook van een zeer hoog niveau. Ondanks dat hij niet gebruik maakt van Active Noise Cancellation, hoor je tijdens het spelen weinig omgevingsgeluid. En op die manier kun je je dus helemaal focussen op de game die je op dat moment aan het spelen bent.

Win deze fijne headset

Namens EPOS mogen we deze GSP 601 vergeven. Om daar kans op te maken vragen we je om naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze prijsvraag. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat het pakket opgestuurd kan worden. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win de EPOS | SENNHEISER GSP 601 met de WANT Gaming Awards
Sluiten