Win de exclusieve Steelbook-edition van Joker op WANT

Bij Want mogen wij regelmatig de mooiste spullen weggeven. Deze keer hebben we voor onze lezers drie bijzondere exemplaren van Joker.

The Joker is een van de meest indrukwekkende personages uit de filmwereld. Zo zagen we Heith Ledger een geweldige Joker vertolken in The Dark Knight. Iedereen was er mee eens dat het niet beter kon. Maar toch wist Joaquin Phoenix Ledger zelfs te overtreffen.

Joker is een meesterwerk

In 2019 pakte DC Comics het totaal anders aan met de stripfiguur. Joker kreeg een stand-alone-film met dezelfde titel. Maar waarbij je een film vol actie zou verwachten, ging het totaal de andere kant op. Je ziet langzaam hoe een depressief iemand verandert in de schurk The Joker.

De mislukte cabaretier Arthur Fleck werkt als clown in Gotham City. Als hij in elkaar wordt geslagen door een groepje jongeren knapt er iets bij hem. Hij wil wraak nemen op de maatschappij die hem afwijst. Stap hij stap wordt hij de schurk die we kennen uit de Batman-films.

Het indrukwekkende portret van The Joker oogstte veel lof bij zowel fans als critici. Joaquin Phoenix sleepte een Oscar in de wacht voor zijn rol en daarnaast won de film nog een Academy Award voor beste muziek. Op filmsite IMDb krijgt de titel van de kijkers een 8,5 waardoor het zeer hoog staat in de lijst van beste films allertijden.

Zo maak je kans

Kortom, Joker is een film die je gewoon in de kast moet hebben. Het mag in een echte filmverzameling gewoon niet ontbreken. Je kunt natuurlijk de normale versie kopen, maar zo’n meesterwerk hoort een speciale behandeling te krijgen. Warner Bros. heeft dan ook een speciale steelbook-uitgave van de titel. Normaal kost die 38,99 euro, maar wij mogen er drie gratis weggeven!

De grote vraag is natuurlijk wat je ervoor moet doen. Nou, dat is niet heel veel! Volg ons op Instagram en like daar de post over Joker. Tag in de reacties diegene met wie je de film samen wil kijken. In samenwerking met Warner Bros. verloten we drie exemplaren van de film. De winnaars krijgen later bericht.

Op zoek naar nog meer toffe boxsets? Ga dan snel naar bol.com, want daar zijn ze nu extra scherp geprijsd.

Reageer op artikel:
Win de exclusieve Steelbook-edition van Joker op WANT
Sluiten