Jelle van Es
Jelle van Es Games 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win de Mortal Kombat 11 Ultimate Kollector’s Edition

Rondom de WANT Gaming Awards blikken we terug op alle mooie games die de afgelopen tijd zijn uitgekomen, terwijl we tegelijkertijd strooien met prijzen. En ook nu hebben we weer een prachtige give away in de vorm van de Mortal Kombat 11 Ultimate Kollector’s Edition.

Mortal Kombat 11 Ultimate is nog niet zo lang geleden uitgegeven en is zoals de naam doet vermoeden de ultieme versie van de game. Dat betekent dat je toegang krijgt tot alle personages die zijn uitgebracht, alsmede de grote Aftermath uitbreiding.

Win de Mortal Kombat 11 Ultimate Kollector’s Edition

Dat is dus op zichzelf een prachtig pakket. Maar we mogen niet zomaar de Xbox One-versie van de game weggeven vanuit Warner Bros. Nee, we mogen de hele dikke Kollector’s Edition van Mortal Kombat 11 Ultimate aan één van onze lezers geven. Dit pakket komt met de Xbox One-versie van de game. Daarnaast zit er een speciale skin voor Sub Zero bij en krijg je een toffe steelcase om je game in te bewaren. Dit alles wordt geleverd in een dikke doos. Maar het hoofdingrediënt van deze prijs bestaat uit een groot masker van Sub Zero zelf. Deze kun je perfect neerzetten op je gamekamer.

Mortal Kombat 11 Ultimate Collector's Edition
Mortal Kombat 11 Ultimate Kollector’s Edition (Afbeelding: Warner Bros)

Wil je je weten wat wij van de game vinden? Dan hebben we hier onze uitgebreide review die we een tijdje geleden schreven over Mortal Kombat 11 Ultimate. Daarbij stelden we dat de gameplay van de game nog altijd erg goed was en dat je door alle content nu heel erg veel te doen had. Kortom, een prijs die je wilt winnen.

Zo doe je mee

Wil jij een kans maken op deze Kollector’s Edition? Ga daarvoor naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze game. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat de game opgestuurd kan worden. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win de Mortal Kombat 11 Ultimate Kollector’s Edition
Sluiten