Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 mrt 2020

Win de Tour de France in Pro Cycling Manager 2020

Bij elk sportevenement dat komen gaat, moet je maar afwachten of het ook echt door gaat. Momenteel ligt alles door het coronavirus stil en is het afwachten wat er daarna gaat komen. Mocht de Tour de France niet doorgaan, dan kun je het alsnog digitaal beleven in Pro Cycling Manager 2020.

Pro Cycling Manager 2020 is het nieuwste deel in de serie en is via een persbericht aangekondigd. In de game ben je de baas van een team in het wielrennen en moet je er voor zorgen dat je in de verschillende races zo goed mogelijk presteert.

Maak kennis met Pro Cycling Manager 2020

Nu ben ik zelf wel een liefhebber van de serie, omdat ik graag naar wielrennen kijk. Toch is het zo dat de reeks moeite heeft om elk jaar stappen te zetten op het gebied van verbetering. Wat dat betreft is het eigenlijk beter om op de paar jaar een nieuw deel aan te schaffen, om op die manier grote verbeteringen op te merken. Als we kijken naar de nieuwe punten die in het persbericht over Pro Cycling Manager 2020 genoemd worden, dan zien we niet echt hele grote stappen.

Pro Cycling Manager 2020
Fietsen door de verschillende landschappen (Afbeelding: Cyanide)

Eén van de punten die wellicht wel interessant is, is dat je er voor moet zorgen dat het moraal van je renner oog is. Want een blije wielrenner zou in staat moeten zijn om beter te kunnen presteren en op die manier net wat langer in het rood rijden wanneer een berg moet worden beklommen. Verder wordt er gesproken over een nieuw planningssysteem voor de etappes, die je helpt teamleden slim in te zetten. En tot slot maakt Pro Cycling Manager 2020 gebruik van een dynamischere en agressievere AI die je dwingt je aan te passen en je strategie in realtime te verbeteren.

Ga jij aan de slag met Team Jumbo-Visma? (Afbeelding: Cyanide)

Naast de Tour de France kun je ook vele andere races uit de World Tour en de lagere klassen rijden. Er zijn in totaal meer dan 230 races beschikbaar, met in totaal 650 etappes. Wat dat betreft is er dus genoeg te doen. Pro Cycling Manager 2020 komt op 4 juni uit, wat dus mooi op tijd is voor de Tour de France (als die doorgaat). Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Win de Tour de France in Pro Cycling Manager 2020
Sluiten