Jelle van Es
Jelle van Es Games 5 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

WIN Dirt 5 voor de PlayStation 4 en Xbox One met onze prijsvraag

November is een maand waarin traditiegetrouw veel games uitkomen. Dirt 5 is daar een goed voorbeeld van.

Maar wellicht is het wat lastig om Dirt 5 straks in huis te halen. Want er zijn zoveel andere titels en ook nog twee nieuwe spelcomputers. En dat terwijl de game echt genoeg kwaliteit in zich heeft. Wat dat betreft is het goed nieuws dat je bij ons de game kan winnen.

Win Dirt 5 voor de PlayStation 4 of Xbox One

Dirt 5 is het nieuwste deel in de raceserie. Waar Dirt Rally de game is die draait om serieus rallyrijden, daar gaat het bij deze game vooral om het spektakel. Je scheurt met meerdere wagens tegelijkertijd over een circuit en moet proberen zo goed mogelijk door de bochten te komen. Het juist insturen is al een uitdaging op zich, maar dat wordt nog wat lastiger wanneer je met twaalf rijders tegelijkertijd door die bocht wil gaan. Maar je hebt dan ook de extra voldoening wanneer je daar als eerste door heen gaat.

Dirt 5
Een heerlijke game om te winnen (Afbeelding: Codemasters)

Dirt 5 is vanaf deze week verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bij de game krijg je een upgrade naar next-gen die nog beter loopt. Wat dat betreft sla je dus twee vliegen in één klap. En die next-gen versie zorgt er voor dat de game nog beter oogt en snellere laadtijden heeft. Ideaal dus om de game bij ons te winnen. We mogen van de uitgever twee exemplaren van de PlayStation 4- en twee van de Xbox One-versie weggeven.

Zo doe je mee met onze prijsvraag

Wil je kans maken op Dirt 5? Ga dan even naar onze Instagram-pagina en like die even (mocht je dat nog niet gedaan hebben). Stuur vervolgens een afbeelding daarvan naar [email protected], waarbij je aangeeft welke versie je wilt winnen. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de game kunnen opsturen. Veel succes!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WIN Dirt 5 voor de PlayStation 4 en Xbox One met onze prijsvraag
Sluiten