Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 nov 2020

Win Dragon Quest XI S Definitive Edition voor de PlayStation 4

Dit najaar hebben we heel wat toffe games voorgeschoteld gekregen. En wanneer je op zoek bent naar een game die je vele uren bezig houdt, dan kun je kijken naar Dragon Quest XI S Definitive Edition.

Dragon Quest XI S Definitive Edition verscheen eerder al op de Nintendo Switch, nadat de gewone versie van de game op de PS4 verscheen. En komt dus die uitgebreidere versie ook naar de PlayStation 4 toe. En het mooie van dit alles? Wij geven de game weg.

Win Dragon Quest XI S Definitive Edition voor de PlayStation

Dragon Quest XI S Definitive Edition is een game die alle content van de originele release kent. Dat betekent dus dat het een titel is waarmee je tientallen uren los kunt gaan, zoals je in onze review leest. En daar komt dus nog een hoop bij. Zo zijn er personagespecifieke scenario’s, de keuze om te spelen met de originele soundtrack of een indrukwekkende orkestrale versie van de muziek, de mogelijkheid om te wisselen tussen een 2D- en 3D weergave, een optie voor Japanse stemacteurs en meer.

Dragon Quest XI S Definitive Edition
Dragon Quest XI S Definitive Edition (Afbeelding: Square Enix)

Op die manier wordt een toch al goed gevulde RPG nog beter. En dan is het een mooie bijkomstigheid dat de game voor een vriendelijk prijsje wordt verkocht. En als dat nog te gortig is, dan kun je meedoen met onze prijsvraag. Wij geven namelijk twee exemplaren van de game weg.

Doe mee met de prijsvraag

Om kans te maken op deze toffe game voor PlayStation 4, vragen we je naar onze Instagram-pagina te gaan. Like die even, voor zover je dat nog niet hebt gedaan. Stuur vervolgens een bewijs dat je ons volgt naar [email protected]. Laat daarbij ook even weten dat je mee doet met deze prijsvraag. En vergeet niet je adresgegevens achter te laten, zodat we de prijzen kunnen opsturen.

Reageer op artikel:
Win Dragon Quest XI S Definitive Edition voor de PlayStation 4
Sluiten