Jelle van Es
Jelle van Es Smart Home 4 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win een devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit voor goed internet

December is een maand waarbij we vaak samen komen met familie om dan cadeaus uit te wisselen. Dat zal dit jaar iets minder vanzelfsprekend zijn of in kleinere kring. Dus waarom kunnen wij maar een beetje voor de kerstman spelen en mogen we onder andere de devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit weggeven.

De devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit is eigenlijk perfect nu we allemaal meer thuis aan het werk zijn. De kit zorgt er namelijk voor dat je overal in je huis goed, snel en betrouwbaar internet. En dat wil je hebben.

Win de devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit

Mocht je willen weten wat de devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit precies te bieden heeft? Dan kun je hier onze uitgebreide review lezen. En daarbij zit ook nog een mooie videoreview, mocht je dat liever hebben. Het komt er op neer dat je met de devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit de mogelijkheid hebt om enerzijds op bepaalde plekken via het stroomnet je apparaat aan te sluiten op een ethernetkabel. En aan de andere kant versterkt hij je Wifi-signaal. Daardoor heb je overal in huis sterk en stabiel internet. En dat wil je, zeker nu we voorlopig nog wel een tijdje thuiswerken.

devolo Magic 2 WiFi next Multiroomkit
De devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit (Afbeelding: devolo)

Gelukkig mogen wij zo’n Magic 2 WiFi next Multiroom Kit weggeven, welke een waarde heeft van 290,90 euro. Dat is een investering, maar wanneer je het eenmaal hebt uitgerold, wil je niet anders meer. Helemaal wanneer je in een huishouden met meerdere mensen woont. Wil je kans maken op deze prijs? Dan vragen je even om naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Als je dat hebt gedaan, dan kun je een mailtje sturen naar [email protected], waarbij je even een screenshot achter laat. Ook helpt het als je je adresgegevens mee stuurt, zodat we de prijs op kunnen sturen.

Goed internet

Wil je meer lezen over routers en goede verbinding? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win een devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit voor goed internet
Sluiten