Win een speciaal Kingdom Come Deliverance-pakket

Kingdom Come Deliverance is een game die begin 2018 uitkwam. De titel geeft je het gevoel dat je echt in de Middeleeuwen bent en daar moet zien te overleven. Daarmee is het een game die qua tempo een stuk lager ligt dan bijvoorbeeld een game als Skyrim. Ten tijde van de release van de game waren er heel wat bugs, waardoor de game niet speelde zoals het zou moeten. Maar inmiddels zijn we een tijd verder en loopt alles een stuk beter. De hoogste tijd dus om een prijsvraag op te zetten om de game weg te geven.

Win Kingdom Come Deliverance met merchandise

We geven een exemplaar van de Royal Edition van Kingdom Come Deliverance weg op de Xbox One of de PlayStation 4. Samen met de game heeft uitgever Koch Media ons ook voorzien van toffe merchandise. Zo krijg je naast de game ook nog goodies in de vorm van een gigantische puzzel, een beeldje, een speld, een landkaart en een LP van de game. Hieronder een paar foto’s van wat we zoal weggeven.

Kingdom Come Deliverance prijsvraag
Beeldje (Bron Koch Media)
Landkaart en meer (Bron: Koch Media)
Kingdom Come Deliverance merchandise (Bron: Koch Media)

Lijkt het je iets om de game met de verschillende merchandise te winnen? Dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je mee doet met deze prijsvraag en laat daarbij ook weten op welk platform je de game wilt spelen. Destijds schreven we onder andere het volgende over de game:

Het combatsysteem van Kingdom Come Deliverance gaat diep en draait om het bepalen waar je de tegenstander wilt raken met je aanval, terwijl je tegelijkertijd ook op de juiste momenten moet blocken en dodgen. Het is een spannend en dynamiek geheel dat echt heel leuk wordt wanneer je het door hebt.

Wil je de volledige review lezen van de game? Dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Win een speciaal Kingdom Come Deliverance-pakket
Sluiten