Jelle van Es
Jelle van Es Games 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win een sportief gamingpakket voor de PS4 met de WANT Gaming Awards

We zijn druk bezig met de WANT Gaming Awards 2020. We schrijven over de diverse topgames die dit jaar zijn uitgekomen en geven veel toffe dingen weg in de prijsvragen die we houden. Deze keer een mooi pakket voor de sportievere gamer met een PS4 in zijn bezit.

Win een sportief gamingpakket voor de PS4

We hebben twee pakketten beschikbaar voor de PS4, waarbij één pakket net even een game meer heeft. Maar dat mag de pret niet drukken. De games worden overigens aangeboden door Nacon. De eerste game is de game die slechts in één pakket zit. Het gaat om Hunting Simulator 2. Lekker door de natuur lopen en jagen op verschillende prooien. Het is in elk geval weer eens iets anders.

Dan de games die in beide PS4-pakketten zitten. Daarbij beginnen we met de in mijn ogen meest interessante titel: WRC 9. Deze rallygame heeft me dit jaar in positieve zin verrast. Het is een game die er goed uit ziet, een uitstekende wegligging heeft en een carrière modus om je echt een goede tijd mee te vermaken. Bovendien is hij lekker pittig, waarbij een klein foutje er al voor kan zorgen dat je race mislukt. Een game om je een tijd in vast te bijten.

WRC 9 PS4
WRC 9 (Afbeelding: Nacon)

Een andere sportieve PS4-game in dit lijstje is Tennis World Tour 2. In deze game is het mogelijk om je eigen tennispersonage aan te maken en daarmee het op te nemen tegen de beste spelers ter wereld. Je speelt op verschillende toernooien en door goed te presteren word je steeds beter. Rally’s in de game zijn boeiend en het slaan van een winner geeft veel voldoening.

Tennis World Tour 2
Tennis World Tour 2 (Afbeelding: Nacon)

Dit jaar ging de Tour de France iets later van start dan oorspronkelijk gepland door de coronacrisis. Maar uiteindelijk ging het los en was het tot en met eind spannend. In de PS4-game Tour de France 2020 kun je de belangrijkste momenten uit de race naspelen en kun jij laten zien hoe je wel het geel tot aan Parijs vasthoudt.

Zo win je

Wil jij een kans maken op één van deze twee pakketten? Ga daarvoor naar onze Instagram-pagina en like die even. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van dit pakket. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat het pakket opgestuurd kan worden. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win een sportief gamingpakket voor de PS4 met de WANT Gaming Awards
Sluiten