Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 jul 2020

WIN de ultieme gamingheadset: de EPOS | SENNHEISER GSP 670

Een beetje gamer weet dat het belangrijk is om gebruik te maken van een goede headset. Deze heb je in vele verschillende prijscategorieën. De EPOS | SENNHEISER GSP 670 is daarbij één van de beste die ik ooit heb getest. En wij mogen die headset nu weggeven.

Dat mogen we doen om te vieren dat EPOS zich nu echt op de markt wil presenteren. Het Deense bedrijf heeft al een aantal mooie producten gemaakt en gaan daar de komende tijd flink mee verder.

Win de EPOS | SENNHEISER GSP 670

Volgens de mensen achter EPOS staat het merk garant voor optimale geluidstechniek in combinatie met een moderne look en buitengewone kwaliteit. Het bedrijf richt zich op de gamewereld om gamers die het beste uit hun apparatuur willen halen, een ongeëvenaarde game-ervaring te bieden. De headsets hebben een lange levensduur en zijn ontworpen voor een geweldige spelbeleving. Ze bieden de beste audiokwaliteit voor degenen die de passie van EPOS voor prestaties delen. Om te vieren dat het merk dit najaar wil gaan knallen, heeft men de onderstaande video uitgebracht.

Een tijdje geleden gaf het bedrijf echter al de EPOS | SENNHEISER GSP 670, waarvan we hier de uitgebreide review over schreven. Het is een headset die echt geldt als een topproduct. Het geluid van de game die je speelt komt perfect over en wanneer je met vrienden speelt, kunnen ze jou dankzij de microfoon erg goed horen. Bovendien werkt hij draadloos, waardoor je dus geen gedoe met draden hebt. Tot slot is het een headset die zowel met de pc als met de PlayStation 4 werkt, waardoor je twee vliegen in één klap slaat.

Scoor hem nu

Lijkt het jou wat om de EPOS | SENNHEISER GSP 670 te winnen? Dan vragen we je onze Instagram-pagina te liken en daarvan een screenshot te maken. Stuur die samen met je adresgegevens naar [email protected] en dan doe je automatisch mee.

Reageer op artikel:
WIN de ultieme gamingheadset: de EPOS | SENNHEISER GSP 670
Sluiten