WIN F1 2019 voor de PS4 of de Xbox One

De afgelopen weken hebben we twee mooie Grand Prixs gezien in Frankrijk en Oostenrijk. Nou ja, die van Frankrijk was een beetje saai en Oostenrijk was geniaal. Aankomend weekend is het even rustig in de wereld van de Formule 1, om volgende week af te reizen naar Engeland voor de Grote Prijs van het Verenigd Koninkrijk. In de tussentijd kun je echter aan de slag met de game F1 2019, die inmiddels een week in de winkel ligt. En wij hebben de kans gekregen om twee exemplaren van de game weg te geven.

WIN F1 2019

Vorige week brachten we de review van de game F1 2019, waar we behoorlijk positief waren over de game. Eén van de leuke elementen aan de game is te vinden in de toevoeging van de F2. De carrièremodus van de game begint daar en geeft je de mogelijkheid om te strijden tegen de jonge helden die nu in de F1 zitten, maar vorig jaar nog een naam voor zichzelf wilde vestigen. Vanuit daar maak je echter de promotie naar de F1 zelf en neem je het onder andere op tegen Lewis Hamilton en Max Verstappen.

De game F1 2019 maakt verder gebruik van alle officiële licenties. Dat betekent dus dat je aan de slag mag gaan met alle teams die dit jaar rijden in de F1 en daarmee kunt racen op alle bekende circuits. Daarnaast kent de game diverse klassieke auto’s uit het verleden om daarmee aan de slag te gaan. Verder zijn er diverse challenges waarbij het draait om de strijd tussen Senna en Prost. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook op online gebied veel te beleven in de game.

Lijkt het je wat om met de game aan de slag te gaan? Dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op de game. Laat daarbij ook gelijk even je adresgegevens achter en laat weten op welk platform je de game wilt winnen.

Reageer op artikel:
WIN F1 2019 voor de PS4 of de Xbox One
Sluiten