Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 25 nov 2019

Win Fast & Furious: Hobbs & Shaw op 4K Ultra HD

Genieten van een goede film op een vrije avond is altijd heerlijk. Zeker wanneer je een combinatie hebt tussen lekkere actie en een beeldkwaliteit om u tegen te zeggen. Wat dat betreft is deze Hobbs & Shaw prijsvraag perfect.

Hobbs & Shaw is een film die eerder dit jaar uitkwam en geldt als een spin-off op de Fast & Furious-reeks, waarbij het draait om dikke wagens en actie. Heb je de film nog niet gezien of vind je het niet erg om hem na een bioscoopbezoek voor een tweede keer te bekijken, dan is het goed om mee te doen met onze prijsvraag.

Win Hobbs & Shaw op 4K Ultra HD

Want in samenwerking met de uitgever mogen we drie exemplaren van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw weggeven. Het gaat daarbij om de 4K Ultra HD-versie van de film. Dat is dus ideaal als je een goede bluray-speler hebt in combinatie met een dikke televisie die films met een 4K-resolutie kan afspelen.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw is een spin-off op de populaire serie en wordt de filmuitgever als volgt beschreven: Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in de nieuwe film. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht. De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Mocht je nog niks eerder van de film hebben meegekregen, dan hebben we hieronder een trailer.

Hobbs & Shaw
Hobbs & Shaw (Bron: Universal)

Om hier kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze mooie prijs. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win Fast & Furious: Hobbs & Shaw op 4K Ultra HD
Sluiten