Jelle van Es
Jelle van Es Games 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win Final Fantasy VII Remake op de PlayStation 4

We blijven voorlopig even doorgaan met het weggeven van mooie prijzen. Het was ook een mooi gamingjaar, waar we met de WANT Gaming Awards 2020 op terugkijken. En begin dit jaar kregen we Final Fantasy VII Remake voorgeschoteld.

Final Fantasy VII Remake is wat mij betreft één van de beste titels die dit jaar is uitgekomen. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik een enorme fanboy ben van de game. Maar ook als je niks met de game uit het PlayStation 1-tijdperk hebt, is deze remake absoluut de moeite waard. En nu kun je hem bij ons winnen.

Win Final Fantasy VII Remake

Vanuit Square Enix hebben we twee exemplaren ontvangen van Final Fantasy VII Remake, waardoor we twee van onze lezers gelukkig kunnen maken. In de game maken we kennis met Cloud Strife, een huurling die wordt ingeschakeld om Avalanche te helpen. Deze organisatie wil het opnemen tegen het kwaadaardige Shinra, die de planeet flink vervuilt en over lijken gaat. Daarbij maak je kennis met Barret en Tifa als de belangrijkste personages en sluit op een later moment Aerith ook bij jouw team aan. Vanaf dat moment begin je een groot avontuur, waarin je met verschillende obstakels te maken krijgt.

Final Fantasy VII Remake
Artwork van de game (Afbeelding: Square Enix)

Als je de originele game kent, dan komt veel in Final Fantasy VII Remake je bekend voor. Maar tegelijkertijd zijn er ook belangrijke veranderingen doorgevoerd, waardoor het verhaal net wat anders is. Verder is het zo dat er veel zij-verhalen zijn, waardoor dit eerste gedeelte van de grotere game een stuk uitgebreider is dan dat je van het origineel gewend bent.

Zo win je hem

Goed, het is wat mij betreft dus een topgame, en die geven we graag weg. Wil jij kans maken op één van de twee exemplaren van Final Fantasy VII Remake? Ga daarvoor naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze game. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat de game opgestuurd kan worden. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win Final Fantasy VII Remake op de PlayStation 4
Sluiten