Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 juni 2020

Win toffe goodies van The Last of Us Part II

Deze week is een mooie week wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 4 en houdt van grootse en meeslepende games. The Last of Us Part II verschijnt namelijk aankomende vrijdag.

De reviews van The Last of Us Part II liegen er niet om. Zelf ben ik momenteel ook druk bezig met de review, die door wat privé-omstandigheden later komt dan gepland. Maar voordat het zover is, hebben we eerst een mooie prijsvraag.

Win goodies

Sony heeft ons namelijk voorzien van twee tassen met mooie goodies voor de game The Last of Us Part II. En die geven we natuurlijk graag weg. Elk pakket bestaat uit een t-shirt, een pet, een hoodie en een soort van sleutelhanger. De hoodie en het zwarte shirt zijn wellicht iets te warm als je met de volle zon naar buiten gaat, maar voor de liefhebber zijn het zeker toffe dingen. Bekijk hieronder hoe het er allemaal uit ziet.

Een tasje (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)
Een pet (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)
Een hoodie (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)
Een sleutelhanger (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)
The Last of Us Part II
Een shirt (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

Om kans te maken op deze mooie prijzen, vragen we jullie om ons te volgen op Instagram. Stuur een screenshot dat je ons volgt naar [email protected] Geef in je mail aan dat je kans wil maken op de prijzen en laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen wanneer jij als winnaar uit de bus komt!

Over The Last of Us Part II

In The Last of Us Part II gaan we aan de slag met Ellie. Het nieuwe avontuur speelt zich een paar jaar af na de gebeurtenissen van het eerste deel. Na een traumatische gebeurtenis trekt ze de wijde wereld in om op zoek te gaan naar antwoorden en het uitvoeren van wraak. Het is een game die er fantastisch uitziet, die een boeiend verhaal heeft en veel variatie in de gameplay kent. De game is vanaf deze week verkrijgbaar voor de PS4. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Win toffe goodies van The Last of Us Part II
Sluiten