Jelle van Es
Jelle van Es Games 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win een heerlijk Japans gamingpakket voor de Switch, PS4 of Xbox One

We zijn inmiddels druk bezig met de WANT Gaming Awards, waarbij we terugblikken op alle toffe games die zijn uitgekomen. Dat combineren we met prijsvragen, waarbij we jullie vragen om ons te vertellen wat je favoriete game was. Deze keer hebben we een mooi Japans gamingpakket voor de Nintendo Switch, Xbox One en de PS4.

Dit pakket bestaat uit maar liefst vier games. We hebben er twee voor de Nintendo Switch, één voor de PlayStation 4 en één voor de Xbox One. Daarom is het wel even handig om aan te geven welk platform je in bezit hebt.

Win een tof Japans gamingpakket voor de Switch, PS4 of Xbox One

Dit pakket is beschikbaar gesteld door Koch Media, die in Nederland de games van Koei Tecmo naar ons brengt. De games van deze uitgever zijn niet voor iedereen, maar de fijnproever zal er zeker van genieten. Voor de PS4 hebben we de game Romance of the Three Kingdomgs XIV. Een gamereeks die vooral in Japan veel wordt gespeeld. Het is een combinatie tussen het opbouwen van je leger, het strategisch voeren van gevechten en ook nog een flinke lading verhaal.

Romance of the Three Kingdomgs XIV
Romance of the Three Kingdoms XIV (Afbeelding: Koei Tecmo)

Voor de Xbox One hebben we de game Warriors Orochi 4 Ultimate. Een game die je de mogelijkheid geeft om grootse gevechten mee te maken in een beetje de stijl van de Dynasty Warrios-reeks. Die game hebben we overigens ook voor de Nintendo Switch in de aanbieding. Voor datzelfde platform hebben we ook nog de game Fairy Tail. Een combinatie tussen RPG en knokken gebaseerd op een manga.

Warriors Orochi 4 Ultimate
Warriors Orochi 4 Ultimate (Afbeelding: Koei Tecmo)

Dit wil je winnen

Kortom, vier games voor de liefhebber en die wil je natuurlijk winnen. Mail daarvoor naar [email protected]kent.com. Geef daarbij aan voor welk platform (PS4, Xbox One of Nintendo Switch) je de game wilt winnen en wat je adresgegevens zijn, zodat we de prijzen op kunnen sturen. En het helpt ons als je ook nog even laat weten wat jouw favoriete game is voor de WANT Gaming Awards. En wil je meer kans maken? Check dan hier onze andere prijsvragen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win een heerlijk Japans gamingpakket voor de Switch, PS4 of Xbox One
Sluiten