Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 sep 2019

Win LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch

Wellicht dat je hem gisteren al hebt gespot: onze review voor de game LEGO Jurassic World. Zo niet, dan kun je hem hier nog even rustig teruglezen. Het is een game die al een paar jaar geleden op andere consoles is verschenen, maar nu dus ook de Nintendo Switch aandoet. We hadden in de review al beloofd om er ook een prijsvraag mee te doen en die is nu hier.

Win LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch

We hebben maar liefst drie exemplaren die we in samenwerking met Warner Bros. kunnen weggeven. Op die manier maak je net wat meer kans. De uitgever zelf beschrijft LEGO Jurassic World overigens als volgt:

Spelers kunnen in de huid kruipen van heldhaftige filmpersonages, zoalsDr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady en nog veel meer, in de 20 verhaallevels waarin ze kostbaar amber met dinosaurus-DNA moeten verzamelen. Ze kunnen het verzamelde DNA gebruiken om compleet nieuwe dinosaurussen te creëren en met de dino-aanpasser kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden mengen of combineren. Bovendien kunnen ze in de reusachtige voetsporen van de LEGO-dinosaurussen treden en het spel zelf als dinosaurus spelen.

LEGO Jurassic World
LEGO Jurassic World (Bron: Warner Bros)

Een ideale game om je in eentje of samen met een jonger persoon te gaan spelen. Normaal gesproken krijgen we veel inzendingen van deelnemers die iets willen winnen voor hun zoon of dochter. Voor deze keer geloven we jullie ook! Om kans te maken op deze mooie prijzen, vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze game. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijs snel kunnen opsturen. LEGO Jurassic World is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan zeker eens hier onze overzichtspagina met alle nieuwtjes, reviews en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch
Sluiten