Jelle van Es
Jelle van Es Games 21 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Win een zing en racepakket met Let’s Sing Queen en F1 2020

Met de WANT Gaming Awards hebben we heel wat toffe prijzen die we weggeven. Die willen we eigenlijk zoveel mogelijk combineren in pakketten, waardoor we soms een pakket samenstellen die wellicht wat ver uit elkaar ligt. Maar hey, het is in elk geval wel wat anders. We combineren nu Let’s Sing Queen met F1 2020. Beiden voor de PlayStation 4.

Gewoon, omdat het kan en omdat uitgever Koch Media deze mooie prijzen aan ons beschikbaar stelden. Zo kun je het ene moment scheuren over verschillende circuits en daarna alle frustratie van je afzingen met de hits die Queen ons heeft gebracht.

Win Let’s Sing Queen en F1 2020

F1 2020 geeft je de mogelijkheid om te racen over de Formule 1-circuits van dit seizoen. Althans, zoals ze begin van dit jaar gepland waren. Dat betekent dus dat je los kunt gaan op Zandvoort en Hanoi, de twee circuits die dit jaar voor het eerst op de kalender kwamen te staan. Uiteindelijk zijn die races door alle corona-perikelen niet door gegaan, waardoor je het dus exclusief kunt beleven in de game. Verder heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met F2-seizoen naast de F1. Ben je meer van die hoogste categorie, dan is het goed om te weten dat je daarin je eigen team kunt maken en daarmee te strijden tegen de rest van het veld.

Let’s Sing Queen (Afbeelding: Koch Media)

Let’s Sing Queen is natuurlijk van een andere orde in vergelijking met F1 2020. Hierin kun je je eigen karaokefeest gaan bouwen. Alleen of met eventuele huisgenoten, mits je je aan de corona-maatregelen houdt. Mocht je niet in het bezit zijn van een USB-microfoon, dan is het goed om te weten dat er een app is die je kunt downloaden op je smartphone. En dan kun je in je smartphone gaan schreeuwen om te laten zien hoe vals je kunt zingen.

Zo doe je mee

Wil jij dit pakket bestaande uit F1 2020 en Let’s Sing Queen winnen? Doe dan mee met de prijsvraag. Ga daarvoor naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van dit pakket. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat het pakket opgestuurd kan worden. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win een zing en racepakket met Let’s Sing Queen en F1 2020
Sluiten