Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 nov 2020

Win toffe merchandise voor Assassin’s Creed Valhalla

Vandaag is een mooie dag in de wereld van games. Voor een groot gedeelte komt dat door de release van de Xbox Series X. Maar met die spelcomputer zijn er ook gelijk een aantal games verschenen, waarvan Assassin’s Creed Valhalla de meest aansprekende titel is.

Mocht je onze review van Assassin’s Creed Valhalla gemist hebben, dan zou ik je van harte aanraden om die alsnog even te lezen. Hopelijk kan ik je daarin overtuigen waarom de game echt de moeite waard is. En als je hem dan toch haalt, doe dan ook gelijk even mee met onze prijsvraag.

Toffe merchandise voor Assassin’s Creed Valhalla

De game kun je niet bij ons winnen, maar deze Assassin’s Creed Valhalla merchandise is wel dik de moeite waard. We hebben een mooi pakket dankzij Ubisoft Nederland kunnen samenstellen. Het hoofdonderdeel van dit pakket is zonder twijfel de statue van Eivor. Deze heeft in de Ubisoft Store een adviesprijs van 59,99 euro en past goed in elke gamekamer. Heb je daarnaast de gewone versie van de game gekocht? Dan kun je die disc plaatsen in een fijne steelbook. Verder zijn er nog twee A1 posters in het pakket te vinden en tot slot een unieken houten Eivo figurine. De onderstaande afbeelding geeft wat dat betreft een goed overzicht van dit absolute pretpakket.

Assassin's Creed Valhalla giveaway
De verschillende prijzen (Afbeelding: Ubisoft)

Wil je kans maken op deze mooie prijzen? Dan hoef je gelukkig niet heel veel te doen. Ga naar onze Instagram-pagina en like die even, voor zover je dat nog niet hebt gedaan. Stuur vervolgens even een afbeelding dat je hem liket naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je mee wilt doen met de Assassin’s Creed Valhalla-prijsvraag en laat ook even je adresgegevens achter, zodat we weten waar de prijzen naar toe moeten.

Vikingen

Assassin’s Creed Valhalla laat je afreizen naar de tijd van de vikingen in het Middeleeuwse Engeland. Als Eivor knok je er op los, terwijl je tegelijkertijd er voor moet zorgen dat jouw dorp floreert. Meer hierover lees je in de review.

Reageer op artikel:
Win toffe merchandise voor Assassin’s Creed Valhalla
Sluiten