Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 februari 2020

Win merchandise voor de PlayStation 4-game Dreams

Het voorjaar van 2020 begint redelijk rustig als je kijkt naar de hoeveelheid releases. Deze week hebben we met de game Dreams echter een exclusieve titel voor de PlayStation 4 te pakken.

Dreams is de nieuwe game van MediaMolecule. Deze ontwikkelaar ken je waarschijnlijk het beste van de LittleBigPlanet-serie. Net als in die reeks draait het in Dreams voornamelijk om de creativiteit van de speler. Je kunt in de game je eigen minigames maken, muziek creëren of heuse kunstwerken uit de losse mouw gooien en die delen met de rest van de wereld. Sony zelf ziet de game echt als een platform voor de creativiteit van de speler.

Dreams is een speciale game voor de PlayStation 4

Dreams is overigens al een tijdje uit in een zogenaamde early acces fase. Op die manier hebben we al vele toffe creaties van gebruikers in de game gezien. Maar deze week komt de game echt uit. Vanaf 14 februari kun je losgaan met de titel. Om de lancering van de game te vieren, mogen we in samenwerking met PlayStation een vijftal toffe merchandise pakketten weggeven. Elk pakket bestaat uit een een shirt, een zogenaamde totebag en een tekenblok van de game.

Dreams Notebook (Afbeelding: PlayStation)
Shirt (Afbeelding: PlayStation)
Totebag (Afbeelding: PlayStation)

Mocht je hier kans op willen maken, dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je kans wilt maken op deze prijzen en laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen ook daadwerkelijk op kunnen sturen.

Dan even terugkeren op de game Dreams zelf. Volgens de makers moet het heel makkelijk zijn om zelf wat dingen te bouwen. Maar mocht dat niet jouw ding zijn, dan lijkt de kans groot dat je in de game makkelijk creaties van anderen binnen kunt halen. Er zijn nu al zeker tientallen voorbeelden te vinden van echt toffe dingen en de kans is dat je straks bij release nog meer binnen kunt halen. Mocht je de game zelf willen scoren, dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over de game? Lees dan hier onze preview.

Reageer op artikel:
Win merchandise voor de PlayStation 4-game Dreams
Sluiten