Jelle van Es
Jelle van Es Tech 18 jul 2017

Winactie: 5 x de nostalgische game Micro Machines World Series voor de PS4

Lijkt het je wel iets om samen met vrienden op de bank los te gaan met kleine wagens die over pooltafels rijden. Of wil jij de online wereld laten zien dat jij met een tank onverslaanbaar bent? Dan is Micro Machines World Series iets voor jou!

Een tijdje geleden tipten wij al de review van Micro Machines World Series. Daarin stelden we dat het een game is die ideaal is om er even bij te pakken. Zo’n titel waar je geen tien uur achter elkaar in doorbrengt, maar die ideaal is voor de momenten waarop je vrienden over de vloer hebt of wanneer je ‘s avonds zin hebt om even een half uurtje te gamen. Het vriendenprijsje van zo’n drie tientjes past dan ook goed bij de titel.

In samenwerking met uitgever Koch Media geven wij de game vijf keer weg. Het gaat daarbij om een PlayStation 4-exemplaar. Het enige wat je moet doen om in aanmerking te komen van een exemplaar is onderstaand formulier in te vullen. Laat ook even je adres achter, zodat we de game gelijk kunnen opsturen. Wie weet zit jij binnenkort met je vrienden op de bank om deze nostalgische game samen te spelen. Viel spass!

[contact-form-7 id=”283575″ title=”Winactie Micro Machines World Series”]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Winactie: 5 x de nostalgische game Micro Machines World Series voor de PS4
Sluiten