Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 nov 2020

WIN Mortal Kombat 11 Ultimate Edition en een Atila bokszak

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe vechtgame, dan kun je momenteel lekker losgaan met Mortal Kombat 11 Ultimate Edition. Dat is de uitgebreidere versie van het toch al sterke Mortal Kombat 11.

En het mooie van de release van deze Ultimate Edition? We mogen een PlayStation 4-exemplaar van de game weggeven. Daar doen we ook nog een geinige Atila bokszak bij, zodat je zelf aan je vechtskills kunt werken.

Mortal Kombat 11 Ultimate Edition prijsvraag

Mortal Kombat 11 Ultimate Edition is zoals gezegd de uitgebreide versie van de toch al sterke game. Dit pakket bestaat uit de basis game, de erg fijne Aftermath uitbreiding, Kombat Pack 1 en Kombat Pack 2. Op die manier heb je dus een enorm verhaal om door heen te spelen en kun je uiteindelijk aan de slag met maar liefst 37 vechtersbazen. Dankzij het tweede Kombat Pack worden vechtersbazen als Mileena, Rain en Sylvester Stallone in zijn rol van Rambo aan de game toegevoegd. En die komen uiteraard ook weer met een berg gruwelijke moves. De onderstaande trailer geeft je alvast een goed idee van wat je kunt verwachten.

Bovenop Mortal Kombat 11 Ultimate Edition voor de PlayStation 4 hebben we dus ook nog eens een speciale bokszak van Atila. Deze is niet bizar groot, waardoor hij niet je complete huiskamer of gamekamer vult. En wanneer je dan een potje in de game verliest, kan de beste overkomen, dan hoef je niet je controller te slopen. Beuk in plaats daarvan je frustratie er af met de bokszak.

De bokszak van Atila (Afbeelding: Media Tornado)

Win de game

Goed, dan zijn we nu aangekomen bij het belangrijkste element. Hoe je de game en de Atila bokszak kan winnen. Ga daarvoor naar onze Instagram-pagina en like die even. Stuur vervolgens een bewijs van dat like naar [email protected] en laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen versturen. Alvast veel succes!

Mortal Kombat 11 Ultimate Edition
De game (Afbeelding: Warner Bros)
Reageer op artikel:
WIN Mortal Kombat 11 Ultimate Edition en een Atila bokszak
Sluiten