Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 21 apr 2019

Win Mortal Kombat 11 voor de PS4 of Xbox One

Deze week verschijnt de bruutste vechtgame van dit jaar: Mortal Kombat 11. Sinds het allereerste deel is het een reeks die draait om de brute actie. Zo kon je destijds al het bloed uit je tegenstander slaan en vervolgens het gevecht beëindigen met een fatality. Maar in de laatste jaren is de reeks alleen maar bruter geworden. Belangrijker is echter dat ook de vechtmechanics zijn verbeterd en het daadwerkelijk interessante games zijn om te spelen. Mocht je nog twijfel of de game iets voor je is, dan hebben we goed nieuws. We hebben namelijk de mogelijkheid om de game weg te geven in de prijsvraag.

Win Mortal Kombat 11

De uitgever heeft ons van maar liefst vier exemplaren voorzien, die we uiteraard allemaal weggeven. Het gaat om de ‘gewone’ editie voor de PlayStation 4 en de Xbox One en de Premium Edition voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De De Premium Edition wordt geleverd met de Kombat Pack (Season Pass) en een steelcase verpakking. Kortom, genoeg kansen om mee te doen met de prijsvraag.

Om hier kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected] Vermeld daarbij voor het gemak voor welk platform je de game wilt hebben. Het zou niet heel erg handig zijn om een PlayStation 4-exemplaar te sturen naar iemand die enkel een Xbox One heeft. Ook is het handig om gelijk je adresgegevens te sturen, zodat we weten waar de prijs daadwerkelijk heen kan.

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april. Naast dat je de game op de PlayStation 4 en Xbox One kunt spelen, is hij ook verkrijgbaar op de Nintendo Switch en de pc. Wil je meer weten over alles dat we tot nu toe hebben geschreven over de interessante vechtgame? Bezoek dan hier onze overzichtspagina met nieuwtjes over verschillende personages die je in Mortal Kombat 11 vindt en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win Mortal Kombat 11 voor de PS4 of Xbox One
Sluiten