Jelle van Es
Jelle van Es Games 17 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win NBA 2K21 Mamba Forever Edition voor de PlayStation 5

Binnenkort gaat in de Verenigde Staten het nieuwe basketballseizoen beginnen. Dat is door de coronacrisis en de vetraging van het afgelopen seizoen wat uitgelopen. In NBA 2K21 kun je echter alvast een voorproefje krijgen.

NBA 2K21 biedt een combinatie tussen de teams die afgelopen seizoen uitkwamen en de teams zoals ze aankomend seizoen gaan verschijnen. Op die manier is er dus genoeg te beleven. En nu kunnen we de game weggeven.

Win NBA 2K21 Mamba Forever Edition voor de PlayStation 5

Het gaat daarbij om een digitale versie van NBA 2K21 Mamba Forever Edition voor de PlayStation 5. Die wordt dus geleverd met een heleboel in-game voordelen, waardoor je gelijk goed aan de slag kan. Wellicht dat je begint in de MyCareer. Daarin maak je je eigen basketballer aan en heb je de mogelijkheid om met hem een carrière te gaan beginnen. Tussen de wedstrijden door kun je rondlopen in de virtuele stad van de game, waar van alles en nog wat is te beleven.

NBA 2K21
Damian Lillard schreeuwt het uit (Afbeelding: 2K Games)

Maar het is ook mogelijk om te genieten van de MyTeam-modus. Dat is zeg maar de Ultimate Team-modus van NBA 2K21, waar je je eigen droomteam kunt samenstellen en het daarmee op te nemen tegen andere spelers. Of je doet mee met één van de vele challenges die beschikbaar zijn. En dan heb je ook nog een aantal andere modi. Bovendien ziet de game er op de PlayStation 5 erg goed uit. De verschillende spelers zien er stuk voor stuk uitstekend uit, de animaties zijn van een hoog niveau en de sfeer in de arena’s is fantastisch. Een ideale game dus om toe te voegen aan je PS5-bibliotheek.

Zo doe je mee

Ben je al de gelukkige persoon die in het bezit is van de PlayStation 5? Dan is dit het moment om mee te doen met de prijsvraag. daarvoor naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze game. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win NBA 2K21 Mamba Forever Edition voor de PlayStation 5
Sluiten