WIN Pokémon TCG uitbreiding Sword & Shield—Darkness Ablaze

De Pokémon Trading Card Game, oftewel de Pokémon TCG, is nog altijd big business. Onlangs verscheen er met Pokémon Sword & Shield—Darkness Ablaze een nieuwe uitbreiding en kun je dus je verzameling uitbreiden. Dit om te verzamelen of de kaart-game mee te spelen.

En het mooie aan deze Pokémon TCG uitbreiding is dat wij een aantal setjes mogen weggeven. Van Sword & Shield—Darkness Ablaze hebben we twee nieuwe startersets beschikbaar en daar gooien we per set ook nog drie pakjes boosters bij. Dan kun je lekker op weg gaan.

Win Pokémon TCG Sword & Shield—Darkness Ablaze kaarten

Sword & Shield—Darkness Ablaze brengt Charizard in zijn Gigantamax-vorm, die zijn oorsprong heeft in de videospellen Sword en Pokémon Shield, naar de Pokémon TCG als Charizard VMAX. In de uitbreiding krijgen we tevens voor het eerst de Legendary Eternatus VMAX in zijn Eternamax-vorm te zien. Daarnaast bevat hij andere kaarten, zoals Grimmsnarl VMAX, Butterfree VMAX en Centiskorch VMAX, om er maar een paar te noemen. In totaal vind je in de uitbreiding 7 VMAX, 14 Pokémon V en 9 full-art V. Er zijn verder 17 Trainer-kaarten en 4 full-art Supporter-kaarten. En tot slot zijn er nog 4 nieuwe Special Energy kaarten.

De starterset (Afbeelding: The Pokémon Company)

Kortom, er is genoeg te beleven in Sword & Shield—Darkness Ablaze. En zeker met deze give-away krijg je een goede start. Met de starters-deck ben je verzeker van een paar speciale Pokémon die we kennen uit de Galarian-regio van Sword en Shield. Daarnaast komt deze met heel wat verschillende energy om de game te spelen. Ook vind je er een coin in en een boekje met de regels van de game. Op die manier kun je dus gelijk aan de slag. En met de boosters die er bij zitten kun je je verzameling verder uitbreiden.

Doe mee

Wil jij kans maken op deze Pokémon-prijzen? Like dan onze Instagram-pagina. Stuur vervolgens een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft mee te willen doen met deze actie. Laat daarbij ook even je adresgegevens op, zodat de prijzen jouw kant op kunnen. Succes.

Reageer op artikel:
WIN Pokémon TCG uitbreiding Sword & Shield—Darkness Ablaze
Sluiten