Jelle van Es
Jelle van Es Games 14 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win een Samsung smartphone met een Xbox Game Pass-pakket

Met het eind van het jaar in zich, blikken wij nog even terug wat het afgelopen gamejaar ons bracht. Dat doen we met de WANT Gaming Awards. In deze reeks blikken we terug op het moois wat is geweest en combineren we dat met mooie prijsvragen.

Vanuit Microsoft mogen we een waanzinnig mooi pakket weggeven. Het gaat om een pakket dat volledig draait rondom de Xbox Game Pass. En daarmee kun je vandaag de dag altijd en overal je favoriete Xbox-games spelen.

Win een Samsung Smartphone met Xbox Game Pass

Want dit jaar is de Xbox Game Pass uitgebreid naar de Android-smartphone. Daardoor is het mogelijk om de games die binnen de bibliotheek zitten vanuit de Cloud naar je smartphone te streamen. En met dit pakket ben je in één keer geslaagd. Het pakket bevat een Samsung Galaxy Note 20. Dat is één van de meer modernere smartphones, waardoor je van alle gemakken voorzien bent. Maar uiteraard draait dit pakket vooral om gaming. Daarom krijg je er gelijk een jaarabonnement er bij. Op die manier kun je lekker losgaan met alle games die nu beschikbaar zijn en het aankomende jaar nog komen. Met een beetje mazzel kun je zodoende genieten van Halo Infinite eind 2021.

Samsung Galaxy Note 20
De Samsung Galaxy Note 20 (Afbeelding: Samsung)

Je kunt vandaag de dag heel wat games met touchcontrols op je smartphone spelen. Toch zijn de grote games die binnen de Xbox Game Pass vallen het beste speelbaar met een controller. Gelukkig hebben we daar ook een oplossing voor. In het pakket zit namelijk een Razer Kishi controller. Deze kun je aan je smartphone koppelen en op die manier op een fijne manier gamen. Kortom, dit pakket wil je winnen.

Zo doe je mee

Dit wil je dus. Om daar kans op te maken vragen we je om naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze prijsvraag. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat het pakket opgestuurd kan worden. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win een Samsung smartphone met een Xbox Game Pass-pakket
Sluiten