Jelle van Es
Jelle van Es Games 22 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win Spider-Man Miles Morales voor de PlayStation 4

Dit gamejaar begon wat rustig, maar werd uiteindelijk heel erg goed. In de laatste maanden van dit jaar kregen we de ene na de andere topgame voor onze kiezen, waar we door middel van de WANT Gaming Awards naar terug kijken. En daarbij geven we ook veel games weg. Deze keer hebben we Spider-Man Miles Morales voor de PlayStation 4 in de aanbieding.

Spider-Man Miles Morales is één van de grotere titels die je gelijk bij de PlayStation 5 kunt scoren. Maar aangezien niet iedereen die spelcomputer heeft kunnen scoren, is het ook goed om te zien dat hij nog op de PlayStation 4 verschijnt.

Win Spider-Man Miles Morales voor de PlayStation 4

Vanuit PlayStation krijgen we de mogelijkheid om twee exemplaren van Spider-Man Miles Morales weg te geven. Je maakt dus twee keer kans op deze topgame. In de game ga je aan de slag met Miles Morales, die net als Peter Parker de krachten van Spider-Man heeft. Wanneer Peter op een welverdiende vakantie gaat, is het aan Miles om de stad New York te beschermen tegen superschurken. Dat wordt geen makkie, want er is een nieuwe factie in het spel dat voor veel problemen zorgt.

Spider-Man: Miles Morales PS5 beste games
De nieuwe superheld in Spider-Man: Miles Morales (Afbeelding: Insomniac Games)

Op de PlayStation 5 was ik erg enthousiast over de game, zoals je in de review kunt lezen. Hoewel ik Spider-Man Miles Morales niet op de PlayStation 4 heb gespeeld, ga ik er vanuit dat het ook op dat platform een game is om je goed mee te vermaken. Zeker gezien de originele game op de PS4 al top was.

h2>Zo doe je mee

Wil jij Spider-Man Miles Morales voor de PlayStation 4 winnen? Doe dan mee met de prijsvraag. Ga daarvoor naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze prijs. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat de game opgestuurd kan worden. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win Spider-Man Miles Morales voor de PlayStation 4
Sluiten