Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 okt 2019

Win The Witcher 3 op de Nintendo Switch

The Witcher 3 is één van de beste games ooit gemaakt. Een paar jaar geleden verscheen hij op de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. Nu is de game ook beschikbaar op de Nintendo Switch.

Om de release van The Witcher 3 te vieren mogen wij van uitgever Bandai Namco een exemplaar weggeven. Dus doe mee met onze prijsvraag.

The Witcher 3 voor de Nintendo Switch

Zoals gezegd is The Witcher 3 nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch en kun je hem onder andere hier scoren. De game wordt internationaal goed ontvangen en op het moment van schrijven zijn we er ook mee begonnen. De Nintendo Switch-versie moet wat inleveren op het gebied van techniek, maar alsnog draait de game behoorlijk goed. En je hebt natuurlijk het voordeel dat je de game nu altijd en overal kunt spelen. Dus wanneer je een uur in de trein zit, dan kun je mooi aan de slag met een quest.

The Witcher 3 kun je spelen zonder kennis te hebben van de voorgaande games. Het draait in de game om Geralt, de held van het verhaal. Het is aan hem om het kwaad in het rijk uit te schakelen, maar er is ook veel ruimte voor verschillende zijmissies. Het is een avontuur die je vele tientallen uren kan bezig houden. Dus als je van games houdt die je lang vermaken, dan zit je bij deze game aan het goede adres. En als je hem dan kunt spelen, zonder geld voor neer te leggen, dan is het natuurlijk helemaal een feest.

Dus stuur ons een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op The Witcher 3. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de game ook naar je toe kunnen sturen. Wil je meer lezen over deze nieuwe game? Dan hebben we hier een mooi archief met al onze content.

Reageer op artikel:
Win The Witcher 3 op de Nintendo Switch
Sluiten