Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 okt 2020

Win toffe merchandise van Watch Dogs Legion met deze prijsvraag

Sinds gisteren ligt Watch Dogs Legion in de winkel. En zodoende kun je digitaal losgaan in Londen. Lekker het opnemen tegen een leger aan badguys terwijl je druk bezig bent met het rekruteren van andere rebellen.

En dat is best wel leuk, zoals je onze review van Watch Dogs Legion kan lezen. Om het feest nog iets groter te maken, mogen we in samenwerking met Ubisoft een tof pakket aan merchandise weggeven.

Watch Dogs Legion Merchandise

En die merchandise is perfect om in je gamekamer neer te zetten wanneer je los gaat met Watch Dogs Legion zelf. Ook wanneer je de game niet in huis hebt, is het gewoon tof om dit pakket te winnen. Maar wat zit er dan in? Laten we beginnen met het piece de resistance van het pakket: een figurine van de game. Maar ook een heuse paraplu om de herfst mee te trotseren is mooi om te hebben. Daarnaast krijg je een t-shirt om je warm te houden en is er een Ubisoft Hero in het pakket. In dit geval gaat het om de Ded Sec Coronet King of Hearts. Ook vinden we een steelbook, vlag en sleutelhanger in het pakket. En tot slot vind je vijf papieren varkensmaskers, zodat je net als in de game jezelf een masker op kan zetten. De onderstaande afbeelding van Ubisoft geeft je alvast een goed beeld van wat je kunt winnen.

Watch Dogs Legion merchandise
Toffe merchandise (Afbeelding: Ubisoft)

Wil je kans maken op dit mooie pakket? Ga dan eerst naar onze Instagram-pagina en like die even. Maak daar even een screenshot van en stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft mee te willen doen met deze prijsvraag. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen.

De game zelf

Heb je Watch Dogs Legion nog niet in huis? Dan kun je hem hier nog scoren.

Reageer op artikel:
Win toffe merchandise van Watch Dogs Legion met deze prijsvraag
Sluiten