Jelle van Es
Jelle van Es Games 17 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win een Trust Gaming pakket met de WANT Gaming Awards 2020

Ja, we blijven lekker doorgaan met het organiseren van mooie prijsvragen voor onze lezers. Dit omdat we het gamejaar 2020 vieren met onze jaarlijkse WANT Gaming Awards.

Daarbij combineren we de verschillende prijsvragen met terugblik artikelen op alle games die we dit jaar voorbij hebben zien komen. En deze keer kunnen we een mooi pakket van Trust weggeven. Ideaal wanneer je veel op de pc gamet.

Win een Trust Gaming pakket

Dit Trust gaming pakket zorgt er voor dat je gamepc een mooie upgrade krijgt. Of het vormt de basis van wat je gamepc straks gaat worden. Het pakket bestaat uit een headset, een toetsenbord en een muis. Zo ben je dus in één klap klaar. En omdat we het als pakket versturen, heb je ook mooi drie producten die bij elkaar passen. Dat maakt het geheel lekker strak en overzichtelijk.

Ten eerste hebben we de Trust GXT 414 Zamak Premium Multiplatform Gaming Headset. Dat is een behoorlijke mond vol. Het is een headset met een 3.5mm plug, waardoor je hem naast je pc ook voor spelcomputers kunt gebruiken. Dat is wel zo handig en is van meerdere markten thuis.

Trust
De headset (Afbeelding: Trust)

Het tweede product van Trust is de GXT 970 Morfix gaming muis. Het is een muis die met RGB-lichten komt, waardoor je zeker weet dat het een gaming product is. Daarnaast heeft hij aan de zijkant verschillende platen, waardoor je zelf kunt bepalen wat je fijn vindt. Voor een MMORPG kun je zodoende gebruik maken van maar liefst negen knoppen, waardoor je alles onder controle hebt.

Trust
De muis (Afbeelding: Trust)

Tot slot heeft Trust nog de GXT 865 Asta Mechanical Gaming Keyboard in het pakket gedaan. Dit mechanische toetsenbord geeft je ook de mogelijkheid om met diverse kleuren te spelen terwijl je gamet.

Het toetsenbord (Afbeelding: Trust)

Zo doe je mee

Dit wil je dus. Om daar kans op te maken vragen we je om naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze prijsvraag. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat het pakket opgestuurd kan worden. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win een Trust Gaming pakket met de WANT Gaming Awards 2020
Sluiten