Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 24 feb 2019

Win vrijkaarten en meer voor de film Escape Room

Escape Rooms schieten als paddestoelen uit de grond. Het is een leuk uitje om samen met vrienden en collega’s jezelf op te sluiten en dan proberen de oplossing binnen de tijd te vinden. Maar het heeft ook wel iets engs. Dat enge gehalte staat centraal in de film Escape Room. Een film waar jij straks via onze prijsvraag gratis naar toe kan.

Over Escape Room

Everyone is dying to play. In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen. Vanaf 28 februari draait deze film in de bioscoop. In de film zijn rollen weggelegd voor Deborah Ann Woll (True Blood, Daredevil), Taylor Russell (Lost in Space) en Logan Miller (Love, Simon). Bekijk hieronder de trailer.

Lijkt het je iets om naar deze film te gaan? Dan vragen we je deel te nemen met onze prijsvraag. We hebben drie pakketten om weg te geven. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten voor de film. Daar doen we ook nog een kaartspel in de stijl van de film bij.

Escape Room

En als klap op de vuurpijl doen we daar ook nog het bordspel Escape Room The Game met een waarde van 39,95 euro. Met andere woorden, dit is een pakket dat je gewoon wilt winnen.

Escape Room

Om daar kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected] Geef daarbij aan dat je kans wilt maken op het Escape Room-pakket. Laat daarnaast ook even je adresgegevens achter, zodat we weten waar we het naar toe moeten sturen. We wensen je alvast veel succes en hopen dat de winnaars plezier hebben met de film en de andere prijzen.

Escape Room
Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor de film Escape Room
Sluiten