Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 6 dec 2018

Win vrijkaarten en meer voor Spider-Man: Into the Spider-Verse

Wij houden er wel om gratis spullen weg te geven. Zeker wanneer het om dingen gaat waarvan de kwaliteit bewezen is. Zo zijn we enorm blij dat nu vrijkaarten en meer kunnen weggeven voor de film Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Win vrijkaarten en meer voor Spider-Man: Into the Spider-Verse

Waarom? Omdat de film op het moment van schrijven na zo’n zeventig reviews op Rottentomatoes de volle score van 100 procent heeft. Niet heel veel films doen dat na, waardoor we het idee hebben dat dit echt een must-see is.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse draait om Miles Morales, die in zijn universum Spider-Man is. Hij komt er echter achter dat er verschillende soorten universa zijn en die komen na een ongeluk met een super-colider bij elkaar. Zo maakt Miles kennis met Peter Parker, maar zijn er nog een hoop andere versies van Spider-Man. De onderstaande trailer geeft je alvast een goed idee wat je van deze volwassen animatiefilm kan verwachten.

De film is gemaakt door Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verantwoordelijk waren voor films als The Lego Movie en 21 Jump Street. In de verschillende reviews wordt de visuele stijl van de film in combinatie met het verhaal als positief gezien. Wil je dat zelf gaan ontdekken? Dan kun je meedoen met onze prijsvraag.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Voor Spider-Man: Into the Spider-Verse hebben we vier pakketten beschikbaar. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten voor de film, zodat je samen met een vriend of vriendin kunt gaan. Daarnaast hebben we ook twee toffe rugtasjes en een kleine figurine van één van de verschillende Spider-Man.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Om hier kans op te maken vragen je een mail te sturen naar [email protected] Geef daarbij aan dat je kans wilt maken op het Spider-Man: Into the Spider-Verse-pakket en laat daarbij ook gelijk je adresgegevens achter, zodat we het kunnen opsturen. Spider-Man: Into the Spider-Verse draait vanaf 20 december in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor Spider-Man: Into the Spider-Verse
Sluiten