Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 03/10/2018

Win vrijkaarten en goodies voor de film Venom

In de wereld van Marvel kennen we vele verschillende superhelden. In het Marvel cinematic universe komen die allemaal samen, om te strijden tegen verschillende gevaren. Gevaren die voornamelijk van buitenaf komen. Dat terwijl er in de comics vaak genoeg ook geknokt moet worden tegen ‘normale’ vijanden. Uit het Spider-Man universum kennen we zodoende iconische helden als Rhino, The Green Goblin en Doc Oc. Maar ook Venom is een personage dat we vaak zijn tegengekomen. En dat personage heeft nu een eigen film, die momenteel in de bioscoop draait. En in samenwerking met de uitgever kunnen wij nu een aantal vrijkaarten en andere goodies weggeven.

Venom vrijkaarten en meer

In Venom zien we hoe Tom Hardy in de huid kruipt van Eddie Brock. Eddie is een journalist, die op een dag in aanraking komt met een buitenaards symbioot die er voor zorgt dat hij in Venom verandert. Als Venom beschikt hij over superkrachten, maar krijgt hij ook te maken met de duistere kant van het goedje. Om alvast in de juiste stemming te komen hebben we hieronder de meest recente trailer van de film.

Naast Tom Hardy zijn er ook rollen weggelegd voor acteurs en actrices als Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott. Mocht je zin hebben om naar de film te gaan, dan hebben we goed nieuws. In samenwerking met de uitgever hebben we namelijk vijf keer twee vrijkaarten om weg te geven. Daarnaast hebben we ook een pakket met goodies in de vorm van speciale oordopjes en een drinkfles.

Venom

Lijkt het je leuk om hier kans op te maken? Dan vragen we je het onderstaande invulveld in te vullen, waarmee je automatisch meedingt met de prijzen.
[contact-form-7 id=”330866″ title=”Venom prijsvraag”]

Venom

Venom is vanaf 4 oktober in de verschillende bioscopen te zien, maar is ook in voorpremiers nu alvast te zien. Met de vrijkaarten kun je naar alle verschillende soorten voorstellingen van de film.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en goodies voor de film Venom
Sluiten