Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 25 okt 2018

WIN vrijkaarten en meer voor de film Halloween

Op 31 oktober wordt er Halloween gevierd. Het is een feest dat voornamelijk in de Verenigde Staten groots wordt gevierd, maar ook in Nederland zien we steeds vaker dat huizen versier worden of dat er speciale feestjes zijn. Daarnaast is er ook een langlopende filmserie in de vorm van HALLOWEEN. Deze keert nu terug en wordt op Rottentomatoes behoorlijk goed ontvangen met een score van 79 procent. Kortom, het is een film die de moeite waard is. En we maken er een nog groter feest van door een aantal vrijkaarten en andere prijzen weg te geven.

Win vrijkaarten en meer voor HALLOWEEN

We hebben van de uitgever een viertal mooie pakket ontvangen. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten, zodat je samen met een vriend of vriendin kunt gaan. Daar gooien we ook nog even een toffe hoodie bij en een dekentje, zodat je daar onder kunt duiken wanneer het te spannend wordt. Of om gewoon lekker warm te blijven op de koude avonden die ons te wachten staan.

HALLOWEEN draait vanaf 26 oktober in de voorpremière in verschillende bioscopen. In de film keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.
Halloween wordt mede geproduceerd door Malek Akkad, wiens Trancas International Films al sinds de eerste Halloween-film deze serie produceert, en door Bill Block (Elysium, District 9).

Halloween

Om kans te maken op één van deze prijzen vragen we je een mail te sturen naar [email protected] waarbij aangeeft hier kans op te willen maken. Laat daarbij ook gelijk je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen. Succes!

Reageer op artikel:
WIN vrijkaarten en meer voor de film Halloween
Sluiten