Win vrijkaarten voor de première van Aquaman – beëindigd

Vanaf 13 december is Aquaman te zien in de Nederlandse bioscopen. Kun jij echter niet zolang wachten? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk enkele vrijkaarten weggeven voor de unieke Dolby Cinema première in VUE Hilversum.

Aquaman

De trailers voor de aankomende superheldenfilm beloven veel goeds, dus reden genoeg om mee te doen. En wat is er leuker dan gratis naar de bioscoop toe te gaan?

Daarnaast ga je de film ook nog eens zien in de Dolby Cinema zaal. Hier wordt de krachtigste beeld- en geluidstechnologie gecombineerd met innovatief design, met een onvergetelijke kijkervaring als resultaat. Als je de trailer al vet vond, probeer jezelf dan eens voor te stellen hoe geweldig dit spektakel in Dolby Cinema zal zijn.

Aquaman Dolby Cinema

In totaal hebben we 10 x 2 vrijkaarten om weg te geven. Met deze kaarten krijg je samen met een vriend of vriendin toegang tot de feestelijke première bij VUE Hilversum waar de film uiteraard in 3D vertoond gaat worden.

Deze prijsvraag is beëindigd en de winnaars hebben bericht gehad

Lijkt het je leuk om dit te winnen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en dan zullen wij er voor zorgen dat we de prijzen zo snel mogelijk bij de winnaars terecht krijgen, zodat jij snel naar de bioscoop kunt gaan om dit nieuwste deel met je eigen ogen te gaan aanschouwen.

Over Aquaman
Nadat hij al te zien was in Justice League, krijgt Aquaman nu zijn eigen film. De imposante held wordt vertolkt door niemand minder dan Jason Momoa en er zijn ook rollen voor Amber Heard en Nicole Kidman. Het spektakel is geregisseerd door James Wan, bekend van films als Furious 7 en de eerste Saw film.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten voor de première van Aquaman – beëindigd
Sluiten