Jelle van Es
Jelle van Es Tech 14 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Win vrijkaarten voor de film Cold Pursuit

Soms heb je een film waar je waarschijnlijk nog niet veel van hebt gehoord. Films die iets minder aandacht krijgen dan de grote kaskrakers van bijvoorbeeld Marvel. Cold Pursuit is zo’n titel. Het is een film die op 21 februari in de bioscoop draait, maar waar we eigenlijk nog niks over hebben geschreven. Gelukkig kunnen we dat in één keer goed maken. Niet alleen hebben we in deze post aandacht voor de film. We geven ook gelijk een lading aan vrijkaarten weg.

Win vrijkaarten voor de film Cold Pursuit

We hebben vijf sets van twee vrijkaarten beschikbaar, zodat jij als eventuele winnaar samen met een vriend of vriendin naar de bioscoop kan gewoon. Lekker even een avondje weg en genieten van een film op het grote scherm zonder je portemonnee er bij te hoeven pakken. Dat is een goede deal toch?

Over Cold Pursuit

In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains, is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson), vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking (Tom Bateman). Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een eerlijke burger in een ijskoude burgerwacht.

Cold Pursuit is een actiethriller vol zwarte humor, geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten (In Order of Disappearance) uit 2014, waarop Cold Pursuit gebaseerd is.

Cold Pursuit

Wil je hier kans opmaken? Dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected] waarbij je aangeeft dat je kans wilt maken op deze vrijkaarten. Laat daarbij ook gelijk even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen. Uiteraard zullen we na de prijsvraag alle mailgegevens verwijderen en nergens anders voor gebruiken.

Wil je meer lezen over films? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten voor de film Cold Pursuit
Sluiten