Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 5 apr 2019

Win vrijkaarten voor de film Fighting with my Family met The Rock

De wereld van de WWE is er eentje waar veel in om gaat. Elke week worden er meerdere evenementen gehouden, waarbij de worstelaars het tegen elkaar opnemen. In de ring staan is een zware beproeving en de kans op een blessure is groter. Maar de strijd om in de ring te komen is wellicht nog groter. De film Fighting with my Family draait om die strijd. Het is het waargebeurde verhaal van hoe de vrouwelijke worstelaar Saraya-Jade Bevis oftewel Paige haar weg naar de worsteltop zocht. Inmiddels is zij op 26-jarige leeftijd dankzij een blessure gestopt, maar dat maakt het verhaal niet minder mooi.

Win vrijkaarten voor de film Fighting with my Family

De film Fighting with my Family draait sinds 4 april in de bioscoop en hebben wij vijf setjes van twee vrijkaarten in de aanbieding, zodat je samen met een vriend of vriendin naar de bioscoop kunt gaan. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Florence Pugh. Verder zijn er rollen weggelegd voor Lena Heady, Nick Frost, Jack Lowden en Vince Vaughn. Maar misschien is de mooiste rol wel weggelegd voor Dwayne Johnson oftewel The Rock. In de film mag hij zijn eigen personage spelen, waarbij hij heel wat herkenbare fratsen uithaalt. Hieronder vind je alvast de trailer van de film.

Lijkt het je wat om naar deze film toe te gaan? Dan vragen we je mee te doen met onze prijsvraag. Stuur daarvoor een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijs. Daarnaast is het ook handig om je adresgegevens achter te laten, zodat we de prijzen gelijk op kunnen sturen en jij snel naar de bioscoop kunt gaan. Alvast veel succes toegewenst.

Fighting with my Family

Wil je meer elzen over de nieuwste films die nu beschikbaar zijn of uitkomen? Bekijk dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten voor de film Fighting with my Family met The Rock
Sluiten