Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win World of Warcraft Shadowlands met de WANT Gaming Awards 2020

Mocht je in het bezit zijn van een pc of een Mac en op zoek zijn naar een game die je heel lang kan spelen, dan zit je bij World of Warcraft Shadowlands absoluut aan het goede adres.

World of Warcraft Shadowlands is de nieuwste uitbreiding op de populaire MMORPG. En het is misschien wel het beste moment om er weer in te stappen. De game wordt namelijk behoorlijk overhoop gehaald en kent een nieuwe levelsysteem. En wij geven de game weg.

Win World of Warcraft Shadowlands

We hebben van Blizzard drie digitale versies van World of Warcraft Shadowlands gekregen. Het gaat daarbij om de zogenaamde Epic Edition van de game. Dat is de digitale Collector’s Edition. Deze komt met bijvoorbeeld 30 dagen aan gametime, de mogelijkheid om een personage te boosten, zodat hij het juiste level heeft om te beginnen met de uitbreiding (handig als je de game lang niet hebt gespeeld), een speciale pet, een speciale flying mount en nog veel meer.

World of Warcraft Shadowlands
World of Warcraft Shadowlands (Afbeelding: Blizzard)

World of Warcraft Shadowlands neemt je ook mee naar een nieuw gebied: The Shadowlands. Het rijk van de doden, maar het is zeker geen hel-achtige omgeving, want er is ook ruimte voor prachtige omgevingen. In dit gebied vind je nieuwe facties waar je je aan kunt verbinden om op die manier toegang te krijgen tot speciale krachten. Daarnaast zijn er uiteraard nieuwe dungeons en raids, waardoor je je uren kunt vermaken.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op één van de digitale Epic Editions van World of Warcraft Shadowlands? Dan vragen we je om onze Instagram-pagina te liken voor het geval je dat nog niet had gedaan. Stuur vervolgens een mail naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je mee doet met deze prijs, wat jouw favoriete game van het jaar was voor de WANT Gaming Awards. Adresgegevens hoeven een keer niet, aangezien het digitale versies zijn, die we in de mail kunnen versturen. En hieronder nog twee andere prijsvragen om kans te maken op toffe games en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win World of Warcraft Shadowlands met de WANT Gaming Awards 2020
Sluiten