Jelle van Es
Jelle van Es Games 23 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Win een sportief pakket voor de Xbox One en pc met onder andere WRC 9

Komt er een einde aan alle prijsvragen die we doen rondom de WANT Gaming Awards? Ja, bijna. Toch hebben we nog een paar dingen die we weg willen geven. Deze keer hebben we een een tweetal pakketten die we tegelijkertijd weggeven. Het meeste voor de Xbox One met onder andere WRC 9. Maar ook een game voor de pc.

In totaal hebben we een drietal games in de aanbieding. Aan de ene kant hebben we voor de Xbox One de games WRC 9 en Tour de France 2020. En voor de pc hebben we nog meer wielrenplezier in de vorm van Pro Cycling Manager 2020.

Win WRC 9 en meer

Deze games zijn beschikbaar gesteld door de uitgever Nacon. Laten we beginnen met WRC 9, wat toch wel de meest interessante game in dit rijtje is. Deze rallygame kwam eind dit jaar uit en liet zien dat de ontwikkelaar goede stappen heeft gezet. Het nieuwste deel in de reeks ziet er goed uit en de wegligging wanneer je racet is uitstekend. Verder is het goed om te weten dat de carrière in de game uitgebreid is en je heel wat stappen daarin kunt zetten, waardoor je er lang mee zoet bent.

WRC 9 PS4
WRC 9 (Afbeelding: Nacon)

De andere game voor de Xbox One in dit pakket is Tour de France 2020. Daarin heb je de mogelijk om te strijden voor de gele trui. Je doet mee in een aantal etappes die je kent uit de race, maar het is ook mogelijk om te strijden in het monument dat Luik-Bastenaken-Luik is. Op die manier moet er genoeg te winnen zijn in de game. Tot slot hebben we voor de pc nog Pro Cycling Manager 2020. Daarbij is het aan de speler om zijn eigen team of juist eigen renner op te leiden en daarmee voor de winst te gaan.

Pro Cycling Manager 2020
Pro Cycling Manager 2020 (Afbeelding: Cyanide)

Twee pakketten te winnen

We verdelen deze prijs in twee pakketten, waardoor het even belangrijk is dat je aangeeft voor welk platform je de games kunt ontvangen. Ga verder naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Stuur vervolgens ons een mail op [email protected] onder vermelding van deze prijs. Ook is het even zo dat we vragen wat jouw favoriete game van het jaar is voor de WANT Gaming Awards. En laat tot slot ook nog even je adresgegevens achter, zodat we één van de pakketten kunnen opsturen. En hieronder maak je kans op de andere prijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win een sportief pakket voor de Xbox One en pc met onder andere WRC 9
Sluiten