Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 30 jul 2019

[WINACTIE] De OPPO RENO 10x Zoom FC Barcelona Edition is te winnen!

OPPO vernieuwde twee weken geleden hun samenwerking met FC Barcelona voor de komende drie jaar. Iets dat ervoor zorgde dat de speciale FC Barcelona Edition van de RENO 10x Zoom het daglicht zag. Grote reden voor ons om samen met OPPO de komst van het toestel te vieren door middel van een unieke winactie. Is deze smartphone binnenkort voor de grootste Barca-fan die je kent?

Maak kennis met de OPPO RENO 10X Zoom FC Barcelona Edition

Wie fan is van OPPO smartphones en FC Barcelona zal zonder enige twijfel kunnen genieten van deze unieke smartphone. We hebben namelijk te maken met een speciale versie van de OPPO Reno 10X Zoom, wat simpelweg een ander jasje betekent. De smartphone heeft een rood-blauw ontwerp gekregen en draagt het logo van FC Barcelona op de achterkant. Wie beter kijkt zal zien dat er ook een grote variant van dit logo op de smartphone te vinden, maar dan uitstekend verwerkt in de gehele achterkant. Het toestel ziet er dus fraai uit.

Maar het speciale jasje is niet alleen op de hardware te vinden, maar ook in de software. Zo kunnen liefhebbers van FC Barcelona aan de slag met een set aan speciale thema’s en aangepaste ringtones. Die eerste zorgt ervoor dat alle knoppen, schermen en notificatie-balken voorzien zijn van een speciaal FCB jasje. De ringtones zijn geïnspireerd op het clublied en de geluiden die je tijdens een wedstrijd van het team hoort. Kortom: dit toestel is voor de echte fans!

Oppo Reno FC Barcelona Edition hands-on

Daarbij heeft de OPPO RENO FC Barcelona Edition ook genoeg te bieden voor de algehele smartphone-liefhebber. Het toestel is namelijk voorzien van een 6.6-inch AMOLEDscherm, een snelle Snapdragon 855 chipset en 8GB aan werkgeheugen. Daarnaast is ook 256GB aan opslagcapaciteit op het toestel te vinden en beschikt het over een unieke camera. Deze “popt” als het ware uit de telefoon met een bijzonder scharniermechanisme. Dat ziet er bijzonder uit, maar zorgt er vooral voor dat de hele voorkant van de smartphone voorzien is van display.

Meer weten over het toestel of weten wat wij er van vinden? Check dan zeker even onze hands-on!

Zo kan de grootste fan ’em winnen!

We zijn bij WANT best enthousiast op het moment, want we mogen de OPPO RENO 10X Zoom FC Barcelona Edition weggeven! En dat doen we uiteraard voor de allergrootste Barcelona-fan die jij kent! Op onze Instagram-pagina is een post te vinden van deze winactie. Tag daaronder de grootste FC-Barcelona fan die deze smartphone verdient en misschien zorgen wij en OPPO er wel voor dat hij of zij deze binnenkort in huis heeft!

View this post on Instagram

WINACTIE | We geven de OPPO RENO 10x Zoom FC Barcelona Edition weg! Tag hieronder de grootste Barcá-fan die deze telefoon moet hebben en misschien is de telefoon wel voor die vriend of vriendin! Volgende week maken we de winnaar bekend!

A post shared by WANT.nl (@wantnl) on

We kunnen het toestel een keer weggeven en maken de winnaar volgende week woensdag 7 augustus bekend. Wees er dus snel bij!

Reageer op artikel:
[WINACTIE] De OPPO RENO 10x Zoom FC Barcelona Edition is te winnen!
Sluiten