Winactie: wij geven verschillende Fast & Furious prijzen weg

Bij Want.nl houden we ervan om onze vaste volgers in het zonnetje te zetten. Dit keer mogen wij blu-rays en een box weggeven van Fast & Furious.

Je hebt de afgelopen weken vast wel onze prijsvragen voorbij zien komen. Vorige week gaven we een prachtige koptelefoon weg en die week daarvoor een setje slide-gordijnen. We vinden het hoog tijd voor een nieuwe actie. Dit keer een filmreeks die je sowieso in je collectie moet hebben: Fast & Furious.

F9 komt eraan

Fast & Furious is een van de grootste film-franchises in de wereld. De films zitten vol actie, spanning en natuurlijk prachtige auto’s. De laatste film de reeks was een speciale sequel: Hobbs & Shaw. Daarin zien we natuurlijk weer Dwayne ‘The Rock’ Johnson die de rol op zich neemt van Luke Hobbs en Jason Statham als Deckard Shaw. De twee gaan een ongebruikelijke samenwerking aan om de mensheid proberen te redden.

Natuurlijk kijken we allemaal uit naar het negende deel van Fast & Furious, F9. Als alles goed gaat zien we die op 28 mei 2021 in de bioscoop. Voor het eerst zullen we de racers in de ruimte zien. Op alle andere details wachten we nog.

Win Fast & Furious blu-rays!

In samenwerking met Universal mogen we 5 maal de UHD 4K-versie weggeven van Hobbs & Shaw. Dat is overigens niet alles. Als hoofdprijs kunnen we éénmaal de 9-delige collectie van Fast & Furious op blu-ray schenken aan een van onze volgers. Daarin zitten dus alle acht films van Fast & Furious die gemaakt zijn plus Hobbs & Shaw.

Fast & Furious Hobbs & Shaw
De hoofdprijs. (Afbeelding: Universal)

De grote vraag is natuurlijk wat je ervoor moet doen. We willen het voor jou gewoon simpel houden! Volg ons op Instagram of Facebook en like onze post over Fast & Furious. Voor de hoofdprijs moet je wel iets extra’s doen. Aangezien het maar liefst negen films zijn, willen we graag weten met wie je een filmmarathon wil houden. Tag deze persoon/personen in de reacties onder de post en dan kun je de hele box winnen! De prijswinnaars maken we volgende week bekend!

Reageer op artikel:
Winactie: wij geven verschillende Fast & Furious prijzen weg
Sluiten