Mark Hofman
Mark Hofman Home 21 sep 2020

Slide maakt jouw gordijnen hartstikke slim (en wij geven twee setjes weg!)

Anno 2020 worden huizen steeds slimmer. Vanuit je luie stoel zet je de verlichting aan, regel je de temperatuur en doe je met behulp van Slide zelfs je gordijnen dicht. Ook al zijn die gordijnen van oorsprong helemaal niet slim.

Een smart home klinkt natuurlijk fantastisch, maar het mag zeker iets kosten. Daarom zijn we blij dat we jullie, in samenwerking met Slide, kunnen helpen. We geven twee setjes weg!

Maak gordijnen slim met behulp van Slide

Met behulp van Slide is het ontzettend makkelijk om je gordijnen slim te maken. En dan denk jij waarschijnlijk: “Slim??? Hoe kunnen gordijnen nou weer slim zijn?” Nou, dat is vrij simpel. Wanneer gordijnen slim zijn kunnen ze geheel automatisch geopend of gesloten worden. Het is mogelijk om dat te doen wanneer je lekker op de bank zit of juist wanneer je op vakantie bent. Wel zo veilig.

Slide is praktisch gezien een kleine motor die je aan de rails van je gordijnen hangt. Wanneer deze goed bevestigd is zal de motor de haakjes in de rails bewegen. Uiteraard bepaal jij wanneer dat gebeurt en welke kant de haakjes zich op bewegen. Wil je de gordijnen dicht hebben, dan zal Slide de boel naar voren duwen. Moeten de gordijnen open, dan worden ze teruggetrokken.

Slide zit vol toffe functionaliteiten

Nu klinkt het uiteraard wel alsof jij alsnog al het werk moet doen via je smartphone. Maar dat is zeker niet het geval. De Slide komt namelijk met een aantal toffe functionaliteiten. Deze zijn te gebruiken wanneer je de IIM app op je smartphone gedownload hebt. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot de Alarm routine. Met deze functionaliteit opent Slide de gordijnen vlak voordat je wekker afgaat, waardoor jij ontwaakt met de zon in het gezicht. Mits deze schijnt dan natuurlijk…we wonen nog steeds in Nederland!

Denk bijvoorbeeld ook aan functionaliteiten als de Holiday Mode (routine wanneer je op vakantie bent), een modus om de gordijnen te laten reageren op het zonlicht en Climate control. Met die laatste is het mogelijk om de gordijnen in de winter op bepaalde momenten dicht te houden om de kou buiten te houden en om in de zomer de warmte buiten te houden.

Winactie: zo maak je kans op een gratis setje!

Goed. Slide klinkt dus als een ontzettend handig product, maar daar moet je als consument ook zeker wat geld voor neerleggen. Een setje Slide kost je al snel €299 en daarmee is het mogelijk om maximaal twee gordijnen te bedienen. Wie zijn gehele huis slim wilt maken moet dus redelijk wat geld neerleggen en daarom helpen we je graag een handje. Samen met de mensen van Slide geven we twee setjes ter waarde van €299 weg. Jij maakt dus kans op één van die twee setjes, alleen moet je daar wel iets voor doen.

Het is eigenlijk heel erg simpel! Ga naar onze Instagram-pagina en volg ons. Vervolgens mag je een mailtje sturen naar [email protected] met bewijs dat je dit gedaan hebt. Veel meer is het eigenlijk niet.

Volgende week dinsdag maken we de winnaar bekend op Instagram! Succes!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slide maakt jouw gordijnen hartstikke slim (en wij geven twee setjes weg!)
Sluiten