Windows 10 wordt voor Windows 7- en Windows 8.1-gebruikers gratis aangeboden

Goed nieuws voor Windows 7, Windows 8.1- en Windows Phone 8.1-gebruikers! Als Windows 10 wordt gereleased heb je één jaar de tijd om gratis naar dit nieuwe besturingssysteem van Microsoft te upgraden. Microsoft, of beter gezegd Terry Myerson, vertelde dat vanavond tijdens een Windows 10-presentatie.

Dat de upgrade gratis wordt aangeboden is groot nieuws te noemen. Microsoft staat er namelijk om bekend om nogal veel geld voor een nieuw besturingssysteem te vragen. Hierdoor duurde het vaak lang voordat alle gebruikers overstapten. Zo zijn er nog genoeg bedrijven die met Windows XP werken. Een besturingssysteem dat écht niet meer van deze tijd is. Wat de prijs van Windows 10 na een jaar na de release kost is nog onbekend en als je over Windows 8 beschikt moet je eerst naar Windows 8.1 upgraden.

Windows 10 is speciaal voor alle platformen zoals phones, computers, tablets en de Xbox ontworpen. Het laat ook Windows 8.1 achter zich en is er voor een interface gekozen die eenvoudiger op computers te gebruiken is. Denk aan het Windows-startmenu. En dat is wat ons betreft een goede zaak. Een definitieve releasedatum van Microsoft’s nieuwe besturingssysteem is nog niet genoemd.

Reageer op artikel:
Windows 10 wordt voor Windows 7- en Windows 8.1-gebruikers gratis aangeboden
Sluiten