Windows-gebruikers houden ervan om Apple producten te kopen

Je hebt veel verschillende producten van allerlei merken en sommige mensen zijn meer merkentrouw dan andere. Dit blijkt al helemaal uit recent onderzoek van Morgan Stanley. Ze zijn er namelijk achter gekomen dat zeven van de tien Windows-gebruikers, Apple-producten koopt.

 
De laatste drie jaar is er volgens het onderzoek een exponentiële groei geweest van Windows-gebruikers die Apple producten kochten. In 2010 was dit dertig procent en in 2013 maar liefst zeventig procent. Welke producten dit precies zijn staat niet in het onderzoek, maar we gaan uit van een iPad, iPod of iPhone. Deze producten zijn namelijk de laatste jaren het populairst.

Maar Windows gaat nu blijkbaar beter de strijd aan met de iPhone. Het bedrijf heeft namelijk recent aangekondigd dat de Windows Phone in 24 markten beter heeft gedaan dan de iPhone van Apple. Vooral in opkomende markten waar de goedkope Lumia-toestellen het zeer goed doen. Ben jij een Windows-gebruiker die ook Apple producten bezit? Laat een reactie achter bij de ‘Reageer’-button.

Reageer op artikel:
Windows-gebruikers houden ervan om Apple producten te kopen
Sluiten